Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, după ce a fost acuzată că și-a pus silicoane. „Nu se potrivește. E ca nuca în perete”  

Theo Rose, după ce a fost acuzată că și-a pus silicoane. „Nu se potrivește. E ca nuca în perete”  
9

de Roxana Mirea,

Theo Rose a fost acuzată că și-a pus silicoane, deși a declarat de mai multe ori că nu va face acest lucru. Artista a lămurit întreaga situație în mediul online și a menționat că nu a apelat la o astfel de intervenție și că altul este motivul pentru care are sânii mai mari. În plus, ea a explicat de ce a declarat anterior că nu și-ar pune niciodată silicoane.  

Theo Rose, acuzată că și-a pus silicoane 

Theo Rose a fost acuzată de o persoană că și-a pus silicoane. Artista a explicat că nu a apelat la o intervenție de acest gen și că sânii ei sunt mai mari în această perioadă pentru că alăptează. Jurata de la Vocea României a devenit mamă în iunie.  

„Am văzut pe Tik Tok o fată care zicea: „Ați văzut că Theo Rose și-a pus silicoane? Că zicea că nu își pune”. I-am zis și eu: „Nu mi-am pus, soro, silicoane. Ce să fac dacă am lapte în sâni?” 

Cred că sunt oameni, așa cum o fi și fata în cauză, care au înțeles greșit atunci când am spus că eu nu mi-aș pune silicoane, o dată de frica operației, a doua oară, pentru că nu sunt complexată în acest moment de aspectul acesta și a treia oară, pentru că eu consider că nu se potrivește cu mesajul pe care eu ca om îl am de transmis. Adică, eu nu pot să apar cu sânii mari, cu spatele drept, frumoasă, aranjată, să mă așez pe un scaun și când deschid gura, să fiu eu, Theo Rose. Nu se potrivește. E ca nuca în perete.  

Eu mi-am mai imaginat și m-am întrebat cum mi-ar sta. Acum, că am alăptat, am văzut. Nu se vede rău, doar că am putut să glumesc, m-am purtat decoltată, oamenii nu s-au certat cu mine pentru că au înțeles că e ceva efemer, dar, pe de altă parte, niciodată nu am spus că am o problemă cu femeile care își fac astfel de îmbunătățiri. Eu apreciez o femeie aranjată, cu sânii mari, frumoasă”, a declarat Theo Rose, pe contul ei de Instagram.  

theo-rose-acuzata-ca-si-a-pus-silicoane-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Theo Rose, sfaturi pentru fetele care vor să își pună silicoane 

În continuare, Theo Rose le-a sfătuit pe fetele care își doresc silicoane să se întrebe care este adevăratul motiv pentru care vor să facă această schimbare.  

„Eu am vorbit într-una pe internet, pe la podcasturi, m-au întrebat și am zis că nu am niciun fel de problemă, că doar nu își pun fetele astea sâni pe banii mei. Singura mea recomandare, dacă am zis vreodată ceva, știu sigur că am spus că: „bă, înainte de a-ți face o chestie d-asta, mai întâi caută să te placi în forma în care tu ești deja, că nu știi ce iese. S-ar putea chiar să-ți placă și să fii mulțumită de tine. Dacă nu, puneți, tată, 3 kile de sâni, cât capul meu. Fă ce vrei tu.” Nu-i nicio problemă. E libertate, democrație. Apoi, ar mai fi o chestie, să te întrebi înainte de ce o faci. Să fii sigură că chestia asta este o îmbunătățire din toate punctele de vedere. Dacă ăsta este un complex, trebuie să fii sigură că complexul ăsta are legătură cu tine și nu cu ce au creat alții în tine, că și aici este o chestie psihologică.  

Știința a avansat nu degeaba, nu fără scop. Nu au apărut lucrurile astea ca să nu le facă nimeni, ca să milităm împotriva lor”, a mai spus Theo Rose.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton