Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, detalii neștiute despre naștere. Anghel Damian a fost lângă ea când a născut. „Se uita și nu avea nicio reacție”

Theo Rose, detalii neștiute despre naștere. Anghel Damian a fost lângă ea când a născut. „Se uita și nu avea nicio reacție”
12

de Roxana Mirea,

Theo Rose a oferit noi detalii despre naștere și despre momentul în care a aflat că este însărcinată. În plus, artista a dezvăluit că Anghel Damian a fost cu ea în sala de nașteri atunci când a venit pe lume fiul lor, Sasha. Theo Rose a spus cum a fost pentru ea să îl aibă alături pe iubitul ei într-un moment atât de important.  

Theo Rose își dorea să rămână însărcinată 

Theo Rose a fost invitată în podcastul găzduit de Teo Trandafir, unde a povestit, printre altele, că se aștepta să rămână însărcinată. Artista are o relație cu Anghel Damian și împreună au un copil, pe Sasha. Deși își dorea să devină mamă, tot a fost încercat de un sentiment de panică atunci când testul de sarcină a ieșit pozitiv.  

„Da, mă așteptam. Pe de altă parte… știi cum e. Aștepți, îți faci planuri și zici: „Da, mă, e bine. Și ce dacă se întâmplă? De-abia aștept. Simt că e ce trebuie. E totul pregătit. Sunt cu omul pe care îl iubesc lângă mine. El este. Sunt convinsă că el este. Totul pare să se așeze din momentul ăsta.” Dar în momentul în care faci testul și vezi alea două linii, tot timpul te apucă o panică. Nu știu dacă sunt oameni care trăiesc altfel chestia asta, dar pentru femei cred că se întâmplă tot timpul pentru că din momentul ăla, mintea ta se grăbește să își facă toate filmele”, a declarat Theo Rose, la podcastul lui Theo Rose. 

theo-rose-copilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Anghel Damian a asistat la naștere 

Theo Rose a dezvăluit că Anghel Damian a asistat la naștere. Artista ra destul de panică pentru că știa că actorului i se face rău dacă vede sânge, însă totul a decurs foarte bine.  

S-a internat cu mine. A stat cu mine acolo și a învățat toate tehnicile alea de jiu-jitsu, când trebuie să îl speli. Am avut de învățat niște scheme. Da, a fost în sala de nașteri. Mie nu mi-a fost rău la naștere. Îmi făcusem tot felul de filme, că o să-mi fie rău înainte să nască, de frică mi se face rău. Le-am spus asistentelor că eu vomit la panică. A zis: „stai liniștită, că ne confruntăm aici cu tot felul. Poți să faci ce-ai face. Suntem pregătite pentru orice.” M-am liniștit un pic și apoi mi-am adus aminte. „Vedeți că vine și bărbatu-meu și ăsta leșină dacă vede sânge.” Știam de când am fost să ne facem analize. (…) Nu s-a întâmplat nimic. A fost furat. Bărbatul meu nu mai era acolo. Părea că nu mai e în sală, părea că nu mai e cu noi. Se uita și nu avea nicio reacție. Cred că m-ar fi ajutat dacă mi-ar mai fi spus câte ceva, dar nu. Pentru el acolo s-a oprit timpul în loc”, a mai povestit Theo Rose. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton