Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose a născut. Ea și iubitul ei, Anghel Damian, au devenit părinți. Primele declarații

Theo Rose a născut. Ea și iubitul ei, Anghel Damian, au devenit părinți. Primele declarații
7

de Roxana Mirea,

Theo Rose a născut! Ea și iubitul ei, Anghel Damian, au devenit astăzi, 14 iunie 2023, părinții unui băiețel pe nume Sasha Ioan. Artista l-a adus pe lume pe fiul ei în această dimineață. Iată care sunt primele detalii.

Theo Rose a născut

Theo Rose a născut, la o clinică privată din București. Artista și iubitul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pentru prima dată, în această dimineață, 14 iunie 2023, potrivit spynews.ro. După o operație de cezariană, care a început în jurul orei 08:00 dimineața, Theo Rose și Anghel Damian și-au putut strânge în brațe fiul, pe micuțul Sasha Ioan.

Se pare că, în cele din urmă, medicii nu i-au permis artistei să nască natural, așa cum și-a dorit ea. Cântăreața și Anghel Damian au ajuns la spital miercuri dimineața, iar în jurul orei 08:00, aceasta a intrat în operația de cezariană. În tot acest timp, regizorul serialului „Clanul”, de la Pro TV, a fost alături mereu de iubita lui, chiar și în momentul în care l-a adus pe lume primul copil al lor.

Theo Rose a confirmat și ea că a născut, printr-un mesaj publicat pe Instagram. Artista și-a exprimat fericirea de a-și ține fiul în brațe și a promis că va reveni în mediul online cu mai multe detalii despre naștere. „E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută”, a scris artista.

De ce Theo Rose nu a putut să nască natural

Anterior, Theo Rose declarase că și-ar dori să nască natural, doar că îi este teamă că nu se va putea acest lucru din cauza unor complicații. Artista a spus că bebelușul este mare și că avea cordonul în jurul gâtului.

„Mă încearcă emoții de tot felul. E nerăbdarea pe primul loc, există și un fel de teamă pentru că mi-am dorit foarte tare să nasc natural, din ce am înțeles, copilul meu e mai mare, mi-e mare copilul. Și e posibil să nu se poată, are și cordonul în jurul gâtului, să vedem de câte ori. Eu îmi doresc să încerc, în orice caz, și vedem. Dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, vom face, ca să nu punem pe nimeni în pericol, da…”, a declarat Theo Rose, la Vorbește lumea, la sfârșitul lunii mai.

Theo Rose, trăiri puternice înainte de naștereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton