Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose a împlinit 27 de ani. Ce surpriză i-a făcut Anghel Damian la filmările pentru „Vocea României”

Theo Rose a împlinit 27 de ani. Ce surpriză i-a făcut Anghel Damian la filmările pentru „Vocea României”
6

de Cătălina Matei,

Theo Rose este în centrul atenției căci împlinește 27 de ani pe 9 august, însă surprizele pentru artistă au început deja să apară cu câteva zile înainte. Aflată la filmările pentru noul sezon al show-ului „Vocea României”, cea care face echipă cu Horia Brenciu în emisiunea de la Pro TV a fost luată prin surprindere de viitorul său soț, actorul și regizorul Anghel Damian.

Ce surpriză a primit Theo Rose din partea lui Anghel Damian

Venită pe lume pe 9 august, Theo Rose a început să primească felicitări pentru ziua sa de naștere înainte de data oficială a nașterii, când s-a aflat la filmările pentru „Vocea României”. Printre primii care i-au urat „La mulți ani!” au fost colegii și spectatorii prezenți pe platou. Artisita care face echipă cu Horia Brenciu în concursul de la Pro TV a fost extrem de emoționată și le-a mulțumit la toți, făcându-le cu mâna la toți cei prezenți. 

În același timp, cea pe care am putut-o urmări și în serialul „Clanul” de la Pro TV a avut parte și de o surpriză în culise, în timpul unei pauze. Anghel Damian, tatăl copilului său și viitorul soț, a așteptat-o pe Theo Rose cu un buchet mare de flori. Cei doi s-au sărutat și s-au îmbrățișat, momente surprinse de cei prezenți și postate la secțiunea InstaStory.

Screenshot 2024-08-08 115440Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Horia Brenciu mesaj emoționant pentru Theo Rose, de ziua ei

În același timp, colegul său de la „Vocea României”, cel cu care împarte de altfel și scaunul din show-ul de la Pro TV, i-a transmis artistei un mesaj special de ziua ei.

Nu e Bridgerton! E București! Iar ea e prietena mea, e partenera mea, e zuza mea. Are o voce de milioane și un suflet pe măsură. E mama lui Sasha și cea alături de care o să mă lupt anul ăsta, în sezonul al 12-lea, să găsim Vocea României! E Maria Teodora Diaconu, cea care împlinește azi 27 ani! La mulți ani, fata mea! Te pupă apăsat, Tătuțu!”, a scris Horia Brenciu pe contul său de Instagram, unde a postat mai multe fotografii surprins ela filmările pentru promo-ul show-ului a căruit tematică s-a inspirat din serialul „Bridgerton”.

Theo-Rose-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 6

De altfel, și Theo Rose a distribuit aceleași fotografii pe contul său de Instagram și și-a anunțat urmăritorii că a deschis un nou cont dedidcat echipei pe care o face alături de Horia Brenciu la „Vocea României”.

Voiam să vă spun că am creat o pagină de instagram a echipei noastre. Vă invit să dați un follow la @horia.roz pentru momentul în care vom începe să vă bombardăm cu momente de la repetiții și filmări. Ca în fiecare an… avem o echipă de nebuni. O să vă placă!”, a scris Theo Rose.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton