Homepage  / Televiziune

Theo Rose a găsit un potențial câștigător, la Vocea României 2023. „E excepțional ce ai făcut”

Theo Rose a găsit un potențial câștigător, la Vocea României 2023. „E excepțional ce ai făcut”
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Vocea României este difuzată în această seară, 20 octombrie 2023, la Pro TV. Mai mulți concurenți îi vor impresiona pe jurați, dar unul dintre cei care va întoarce toate scaunele și o va face pe Theo Rose să declare: „în seara asta tu ești Vocea României.” 

Theo Rose, impresionată de un concurent la Vocea României – 20 octombrie 2023 

Antrenorii vor apăsa, la unison, butonul, iar toate scaunele se vor întoarce pentru mai mulți concurenți în această seară, de la 20:30, la Vocea României. La 41 de ani, o femeie își va îndeplini visul și le va spune, printre lacrimi, antrenorilor: „Nu vreau să renunț la muzică orice s-ar întâmpla. Cred că pentru asta m-am născut. Am așteptat momentul ăsta din 2011. V-am pus sufletul meu pe tavă”. Dacă va trece sau nu mai departe, vedem în câteva ore.  

În seara aceasta, la Vocea României, am venit cu ceva mai special”, va spune unul dintre concurenții care va întoarce toate scaunele și o va face pe Theo Rose să declare: „Sigur că nu știm ce vei face în continuare în competiție, cât de departe vei ajunge, dar să știi că în seara asta tu ești Vocea României și mă bucur tare că a fost prezentat un astfel de moment aici și că te-ai gândit tu s-o faci. E excepțional ce ai făcut și sigur că aș vrea să vii în echipa noastră.” 

Ai zis că ai sute de trofee, medalii și mi-aș dori ca și eu să fiu unul dintre trofeele pe care le iei cu tine. Și experiența de a fi la mine în echipă să o tratezi ca pe o medalie pe care o iei cu tine în viață. Mi-aș dori să-ți împărtășesc din experiența mea de scenă, de compozitor, de producător, de sprijin de artiști, pentru că fac asta de foarte mult timp”, îi va spune Smiley unei concurente pentru care se va lupta cu ceilalți antrenori. 

Antrenorii Vocea României (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Irina Rimes vrea să colaboreze cu un concurent de la Vocea României 2023 

Irina Rimes îi va mărturisi unuia dintre concurenții care va impresiona că-și dorește să colaboreze cu el, chiar dacă nu va alege să meargă în echipa ei: „Îmi place foarte mult de tine și mi-aș dori să vii în echipa mea. Mi-ar plăcea să lucrez cu tine, să facem ceva împreună, fie o piesă, fie un proiect. Mi-aș dori să vii în echipa mea, dar vreau să știi că îmi place atât de mult încât aș face și în afara concursului”. 

Nu mai este mult până când etapa audițiilor pe nevăzute se va încheia, așa că nu ratați Vocea României diseară, de la 20:30.  

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton