Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose a dezvăluit modul amuzant în care a aflat că este însărcinată. „A fost ca o glumă”

Theo Rose a dezvăluit modul amuzant în care a aflat că este însărcinată. „A fost ca o glumă”
9

de Roxana Mirea,

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor a venit pe lume un băiețel, Sasha. Recent, artista a vorbit pentru prima dată despre modul amuzant în care a descoperit că este însărcinată. Iată ce s-a întâmplat într-o vacanță în Thailanda.  

Cum a aflat Theo Rose că e însărcinată 

La câteva luni după ce s-a aflat că Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu, o altă vestea îi lua prin surprindere pe fanii lor. Cei doi urmau să devină părinți, lucru care s-a și întâmplat în vara anului trecut, când fiul lor, Sasha, a venit pe lume.  

Invitată, recent, în cel mai recent episod „Eu sunt Anamaria Prodan”, artista a dezvăluit cum a aflat că era însărcinată. 

„A fost ca o glumă atunci când am aflat că sunt însărcinată. Eram în Thailanda. Anghel cu Lucy Faur, cu stilista mea și cu sora mea mai mare. Țin minte că eram foarte sensibilă la mirosurile alea ce sunt la ei acolo. Eu nu aș fi bănuit că se întâmplă asta. Mâncam foarte bine, ceea ce la mine de obicei nu se întâmplă pentru că mă stresez și sunt slabă de fel pentru că nu mă alimentez cum trebuie. 

Atunci (în Thailanda – n.r) stilista mea a început să facă glume și să îmi spună „hai fată tu ești gravidă, nu îmi spui tu mie, iar eu i-am zis atunci „ce ai fată, ai înebunit, mușcă-te de limbă, ce ai? cum să fiu? nu sunt”. Și iar mi-a zis „tu ești gravidă, ascultă la mine, nu are cum, nu există. Prea te plângi că nu vrei aia, nici aia”, a spus Theo Rose, potrivit click.ro. 

Theo Rose nu se visează mireasă  

Invitată în podcastul găzduit de Ilinca Vandici, Theo Rose a mărturisit că nu se visează mireasă. Artista își dorește să fie soția lui Anghel Damian, însă nu ține morțiș să îmbrace rochia albă, la care multe femei visează.   

Mă văd nevastă. Mă văd soție. Mă văd soția lui Anghel, dar nu știu dacă mai visez eu la rochia aia albă. Am cântat la atâtea nunți și am văzut atâtea mirese stresate, că nu cred că mai este ăsta scopul meu. Cred că dacă se va întâmpla, vom face pasul ăsta, îl vom face tot într-o discreție și cumva într-un cerc restrâns. Înțeleg că ăsta e visul multora dintre fete și mi se pare foarte frumos să iau parte la chestia aia. Mă bucur. E minunat să fiu alături de prietenele mele la un astfel de eveniment. Să merg să cânt o oră pentru mirese, pentru evenimentul fericit din viața lor, e minunat, dar eu să fiu mireasă… nu știu. Nu cred. Mai degrabă, răspunsul e nu (n.r. nu se vede mireasă). Vreau să fiu sinceră. Îmi doresc să merg la biserică, să ne cununăm, să ne spunem da. Cred că e o chestie foarte frumoasă, dar tot ce ține de rochie, petrecere sau așa, cred că a ajuns să fie cam departe de ceea ce-mi doresc eu în momentul ăsta”, a povestit Theo Rose. 

theo-rose-primele-imagini-cu-sasha-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton