Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, criticată de fani după ce a distribuit o nouă imagine cu ea: „Nu dușmăni mâncarea!”

Theo Rose, criticată de fani după ce a distribuit o nouă imagine cu ea: „Nu dușmăni mâncarea!”
12

de Cristina Țapu,

Theo Rose, în vârstă de 26 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă este lăudată de zeci de mii de fani, iar melodiile sale ajung adesea în topurile muzicale, Theo primește și critici. Cea mai recentă imagine distribuită de către iubita lui Anghel Damian a creat un adevărat motiv de dezbarere printre admiratorii vedetei.

Theo Rose și-a împărțit fanii în două tabere după ce a distribuit o poză recentă

Theo Rose a devenit mamă în luna iunie a anului trecut, iar vedeta a revenit la forma fizică pe care o avea înaintea sarcinii în timp record.

Theo Rose a distribuit recent o imagine în care apare purtând o fustă mini și o vestă de piele. Deși mulți dintre fani au complimentat-o, unii i-au sugerat că nu ar trebui să se fotografieze în astfel de ipostaze, fiind prea slabă.

theo-rose-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Nu-mi place să pozez. Cred că v-am mai spus. Mi se pare pierdere de timp. Mă aranjez să arăt cum nu arăt de obicei și mă pozez că să mă “puie” organizatorii de concerte pe afiș și să avem “conținut”.

Eu le zic mereu în încercarea de a mă fofila că ce conținut am eu nu-ncape oricum pe internet da’ n-ai cu cine. Am noroc de echipa cu care lucrez. Sunt prietenii mei toți și când mai facem câte o ședința foto reușesc chiar să mai capăt niște conținut de viață.

Ne hăhăim și vorbim tot ce n-am apucat de când nu ne-am văzut. Vreau să le mulțumesc … că fără ei mă mai vedeați pe afișe doar reprezentată grafic. Nici nu era prea complicat. Tragi o dungă de sus în jos și atât.”, a scris Theo Rose în descrierea imaginii respective.

Ai dreptate! Chiar că nu e nevoie să te pozezi”, „Ești foarte norocoasă că ești slabă! Arăți perfect. Unele dintre noi ne îngrășăm și cu aer”, „Nu dușmăni mâncarea. Mănâncă câte ceva din când în când”, au fost o parte dintre comentariile pe care le-a primit Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar anul trecut în viața lor a apărut fiul lor, un băiețel pe nume Sasha. Vara lui 2024 este una foarte importantă pentru cuplu pentru că plănuiesc să devină oficial soț și soție, conform celor de la Cancan.

Cum se înțelege Theo Rose cu mama lui Anghel Damian

În 2018, mama lui Anghel Damian a fost distinsă cu premiul pentru „Cel mai bun regizor” la Festivalul de Film de la Varșovia pentru realizarea filmului „Moon Hotel Kabul”. Anca Damian a reușit să câștige aprecierea lui Theo Rose, care o admiră în mod deosebit. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa celei care îi va deveni soacră în doar câteva luni.

Artista utilizează termenul „tipă” atunci când se referă la viitoarea soacră și o caracterizează drept o „tinerețe care nu se va pierde niciodată”. Theo a dezvăluit că Anca Damian manifestă o pasiune pentru călătorii și explorează în mod frecvent locuri noi pentru a se documenta în vederea realizării producțiilor sale.

„Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu. Are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare”, a declarat Theo Rose, în cadrul unei emisiunii de la radio.

Sursă foto: Instagram Theo Rose

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton