Homepage  / Filme Online / Netflix

„The Witcher”, serial Netflix. Retragerea în glorie a actorului Henry Cavill. Secretele ultimelor episoade din sezonul 3

„The Witcher”, serial Netflix. Retragerea în glorie a actorului Henry Cavill. Secretele ultimelor episoade din sezonul 3

de Mioara Tronaru,

Astăzi, Netflix pune pe platforma de streaming ultimele trei episoade ale sezonului al treilea din „The Witcher”, adică ultima ocazie de a-l vedea pe Henry Cavill în rolul Geralt din Rivia. Din sezonul al patrulea, personajul său va fi interpretat de Liam Hemsworth.

Sfârșitul neutralității

Dacă în primele cinci episoade ale sezonului al doilea încă se mai negociau alianțe și se mai aranjau comploturi, pentru ultimele trei vine momentul acțiunii. Continentul va trece prin foc și sânge, alte capete vor cădea și alte centre de putere vor fi puse la pământ și făcute scrum.

Micul „trib” format din Geralt din Rivia (Henry Cavill), Ciri (Freya Allan) și Yennefer (Anya Chalotra) va fi despărțit cu brutalitate și fiecare va fi nevoit să-și găsească propriul drum. Pentru Geralt, neutralitatea s-a terminat și singura lui dorință este acum aceea de a-și proteja „fiica”, pe prințesa Ciri. La rândul ei, Ciri luptă cu demonii personali în încercarea de a-și găsi locul într-o lume în care oameni, regi, monștri, vrăjitori, cu toții o vânează pentru a face din ea un pion important în jocul lor pentru puterea absolută. Cât despre Yennefer, vrăjitoarea are de înfruntat incredibile pierderi.

Ultimele trei episoade ale sezonului al treilea din „The Witcher” sunt disponibile din 27 iulie, pe platforma Netflix.

Mulțumim, Henry Cavill!

Actorul britanic (care a împlinit pe 5 mai frumoasa vârstă de 40 de ani) a făcut tot ce se putea face pentru Geralt din Rivia. Și-a purtat personajul prin toate stările posibile: a fost vânător de monștri neîndurător, strateg, iubit devotat, tată adoptiv, a luptat, a glumit, a suferit. Din punctul de vedere al unui actor, putem înțelege alegerea lui Henry Cavill de a părăsi serialul. De-aici înainte, ce-ar mai putea face? Aventurile pe fantezistul Continent pot continua la nesfârșit, iar britanicul nu pare genul care să semneze un contract pentru „Tânăr și neliniștit”.

Desigur, online-ul este plin de tot felul de zvonuri despre plecarea neașteptată a lui Cavill din „The Witcher” (inclusiv acela al existenței unor „divergențe” artistice între el și producători), dar actorul s-a păstrat de la început departe de orice speculații.

Oricum, așa cum ne-a spus și MyAnna Buring, actrița care-o interpretează pe Tissaia, în interviul exclusiv acordat revistei TVmania: „Henry Cavill a fost primul Witcher din istoria televiziunii. A venit, a creat acest personaj, a transformat baza de fani într-una nouă. Cred că a făcut o treabă foarte bună în serial”.

Ce spun colegii de platou

Vestea că Henry Cavill părăsește serialul a explodat în octombrie 2022, când a fost anunțat și actorul care-i va lua locul în rolul vânătorului mutant, Liam Hemsworth. Cei mai afectați au fost fanii producției, mulți declarând că se uitau la serial mai ales pentru actorul principal, dar nici restul colegilor de platou nu au rămas neafectați.

„Mi-a dat atâtea sfaturi incredibile și era întotdeauna acolo. Era o parte importantă a serialului. Îmi va lipsi foarte mult”, spune Anya Chalotra într-un interviu pentru Moviepilot.

Freya Allan crede că va fi dificil să se acomodeze cu un alt actor: „Când o interpretez pe Ciri, am întotdeauna un anume chip în minte. De ceea cred că va fi ciudat când ne vom revedea, iar chipul din fața mea va fi diferit”, a declarat actrița în Moviepilot.

Cât despre Joey Batey, interpretul lui Jaskier, el își amintește de clipele din afara platoului, petrecute împreună cu Henry Cavill: „Au fost mici momente, departe de camerele de filmat. Mici priviri sau glumițe pe care le făceam. Râsetele nesfârșite de-a lungul celor cinci ani în care am lucrat împreună. Dar mai ales afecțiunea pe care o aveam unul pentru altul. Henry este o persoană foarte conștiincioasă. Era foarte prezent și avea ochi peste tot. Remarca lucruri pe care alții nu le vedeau”.

Pentru ultima întâlnire cu Henry Cavill în pielea lui Geralt din Rivia, partea a doua din sezonul trei al serialului „The Witcher” este disponibilă din 27 iulie, pe Netflix.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton