; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Valentin Butnaru

„The Wall”, noua emisiune de la Antena 1, va fi prezentată de știristul Valentin Butnaru

09 August 2017

 Una dintre marile premiere ale toamnei, „The Wall – Marele Zid', și-a găsit prezentatorul, anunță Antena 1 într-un comunicat.

 

Valentin Butnaru va trece de la pupitrul Observatorului de dimineață și în prime-time. El va prezenta în această toamnă „The Wall – Marele Zid' (titlul complet al emisiunii), una din marile premiere ale Antenei 1.

„Mi-am dat seama că viața mea se învârte în jurul unui perete: sunt jucător profesionist și antrenor de squash, unde am mereu în fața mea un perete, în fiecare dimineață, de luni până vineri am în spatele meu wall-ul (ecranul) de la Observator, iar acum a apărut provocarea supremă, „The Wall – Marele Zid'. Viața mea s-a schimbat complet în numai câteva zile, am cunoscut oameni pentru care am un deosebit respect profesional și pe care nu mă așteptam să îi întâlnesc atât de repede și într-un asemenea context. Echipa Monei Segall este extraordinară și mă bucur să pot face parte din acest proiect. „The Wall„ este pentru mine o oportunitate, o provocare și o responsabilitate', declară Valentin Butnaru.

 

Valentin a studiat, printre altele, la Școala de Artă București, secția actorie, ocazie cu care a lucrat, la începutul carierei, în lumea filmului.

De șapte ani este prezentator de știri, ultimii cinci fiind parte din echipa Observatorului. Domeniul entertainment-ului nu îi este deloc străin. A experimentat postura de host, prezentând alături de Teo Trandafir un show realizat de o rețea națională de posturi locale.

Pe lângă știri și divertisment, Valentin este trainer la Intact Media Academy și jucător profesionist de squash (vicecampion național pe echipe  în anul 2017), fiind unul din promoterii acestui sport în România.

Creat  de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu  Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, „The Wall' este o combinație de quiz-show, noroc și strategie, acțiunea fiind plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie să lucreze împreună pentru a cuceri … un zid.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare