; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MIS5371

„The Wall – Marele Zid” (Antena 1) se filmează zilele acestea în Polonia

25 August 2017

Filmările pentru „The Wall – Marele Zid', noutatea toamnei la Antena 1, au loc zilele acestea în Polonia, acolo unde a fost construit platoul special în care înregistrează mai multe țări care au achiziționat formatul.  Într-un decor deosebit, echipa și concurenții au dat startul întrecerii.

Principalul element este un zid înalt de 12 metri, care poate schimba într-o singură oră viața celor au curajul să îl înfrunte.

„Platoul  este impresionant din punct de vedere vizual și tehnic. Este  într-adevăr copleșitor momentul în care ești față în față cu zidul, iar eu spun asta din postura de prezentator, îmi dau seama cât de mari sunt emoțiile concurenților', a declarat Valentin Butnaru, cel care va prezenta „The Wall – Marele Zid' toamna aceasta la Antena 1.

 Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media), împreună cu  Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, „The Wall' este o combinație între quiz-show, noroc și strategie, acțiunea fiind plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie să lucreze împreună pentru a cuceri „Zidul'. Emoțiile se intensifică pe măsură ce bile roșii și verzi cad de-a lungul zidului, determinând câștiguri impresionante sau pierderi uriașe.

„The Wall – Marele Zid' pune în joc premii în valoare de până la 500.000 de euro în fiecare ediție .

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare