; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Walking Dead începe la Pro TV

„The Walking Dead: Invazia zombi” începe la Pro TV

26 September 2013

The Walking Dead începe la Pro TVPostul Pro TV va difuza, de astăzi, 26 septembrie, serialul „The Walking Dead: Invazia zombi', în care un grup de supravieţuitori ai apocalipsei zombi-lor  învaţă să trăiască în noua lume cotropită de morţii-vii.

Din 26 septembrie, Pro TV va difuza în fiecare zi de joi, de la ora 23.05, câte un episod din „The Walking Dead: Invazia zombi', serial ajuns la sezonul 4 peste Ocean (acesta este programat să înceapă la americani pe 13 octombrie).

„The Walking Dead' (creaţie din 2010 a regizorului Frank Darabont, care a mai făcut „Închisoarea îngerilor' şi „Culoarul morţii') spune povestea unui grup de supravieţuitori ai apocalipsei zombilor.

Într-un viitor post-apocaliptic, în care morţii-vii au decimat populaţia lumii, poliţistul Rick Grimes (Andrew Lincoln) îşi regăseşte soţia (Sarah Wayne Callies, din „Prison Break'), băiatul şi cel mai bun prieten, alături de un grup de americani care au scăpat de zombi şi supravieţuiesc pe drumurile pustiite ale ţării.

Serialul are la bază o serie de benzi desenate lansată în 2003 şi a prins foarte bine de la primul sezon, ultimul episod al seriei cu numărul trei devenind cel mai urmărit episod de serial dramatic din istoria posturilor de cablu americane, cu 12,4 milioane de telespectatori.

Cât despre premii, „The Walking Dead' se mândreşte cu o nominalizare la Globul de Aur (în 2011, la categoria „serial dramatic') şi două Premii Emmy (pentru machiaj, în 2011 şi 2012).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare