Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „The Walking Dead: Daryl Dixon” se întoarce cu un al doilea sezon, în premieră la AMC. Programul de difuzare

Serialul „The Walking Dead: Daryl Dixon” se întoarce cu un al doilea sezon, în premieră la AMC. Programul de difuzare
6

de Redactia Tvmania,

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul „The Walking Dead”, Daryl Dixon, se aventurează în noi peripeții în noul sezon al serialului, ce debutează astăzi, 30 septembrie, de la ora 22:00, în premieră la AMC.

Episoadele celui de-al doilea sezon vor fi difuzate în fiecare seară de luni. Seria a fost reînnoită deja pentru un al treilea sezon.

„The Walking Dead: Daryl Dixon”, revine cu un al doilea sezon în premieră la AMC

Daryl Dixon, interpretat de carismaticul Norman Reedus, își continuă aventurile în Europa, în serialul produs și difuzat de AMC. În primul sezon, personajul se trezește pe țărmul francez, locul unde virusul letal care a declanșat apocalipsa zombi a apărut inițial. Fără a-și aminti cum a ajuns acolo sau de ce, călătoria sa devine o misiune de a găsi răspunsuri.

El se află departe de casă, se confruntă cu demoni vechi și dușmani noi, în timp ce misiunea lui numărul unu este să protejeze un băiețel curios a cărui origine a devenit o legendă și un punct de atracție pentru diverse facțiuni din întreaga Franță.

0_DARYLDIXON_200_EG_0424_0293-RTIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cel de-al doilea sezon are subtitlul „The Book of Carol” („Cartea lui Carol”) și marchează reunirea publicului cu celălalt personaj mega-îndrăgit, Carol Peletier (Melissa McBride). Episoadele au fost filmate în diferite locații din Europa. O mare parte din motivația lui Daryl în serial este să se întoarcă la Carol. De data aceasta, o vedem și pe prietena lui cea mai bună, Carol, care-l caută disperată pe Daryl, dar, pentru moment, îi găsește doar motocicleta.

Distribuția „The Walking Dead: Daryl Dixon”

Din distribuția serialului fac parte o serie de actori francezi foarte talentați, care interpretează personaje proaspete, care mai de care mai interesante. Clémence Poésy, cunoscută pentru personajul Fleur Delacour din filmele „Harry Potter”, o interpretează pe Isabelle Carriere, o călugăriță încăpățânată, membră a unui grup religios progresist. Louis Puech Scigliuzzi este Laurent, băiețelul misterios și foarte inteligent care este văzut de către grupul religios drept Alesul care va izbăvi omenirea de morții-vii. Cealaltă facțiune importantă din serial este Pouvoir des Vivants (Puterea celor Vii), o grupare paramilitară din Franța, condusă de Marion Genet (interpretată de Anne Charrier).

Norman Reedus l-a interpretat pe Daryl timp de 11 ani în „The Walking Dead”. Deși inițial rolul lui era unul redus, el a devenit destul de repede mâna dreaptă a protagonistului Rick Grimes (Andrew Lincoln), și atunci când Rick a părăsit serialul, Daryl a devenit noul protagonist. Reedus a declarat în interviuri că povestea din premiera AMC este legată de conflictul lui Daryl între dorința de a se întoarce acasă, la Carol, de care îi e dor, și conexiunile pe care le formează cu noile persoane întâlnite în drumul său. Iar pentru fanii săi, Reedus a promis că finalul acestui sezon al doilea este „cel mai bun episod produs vreodată în universul Walking Dead”.

Noile aventuri ale lui Daryl în Europa sunt de neratat în această toamnă la AMC, lunea de la ora 22:00, dar pot fi văzute și de la ora 4:00, concomitent cu premiera americană, în noaptea dintre duminică și luni.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton