Homepage  / Advertorial

The Rookie: Feds – spin-off-ul unuia dintre cele mai captivante seriale de tip  procedural drama, The Rookie, are premiera pe 7 Martie, în exclusivitate pe AXN România

The Rookie: Feds – spin-off-ul unuia dintre cele mai captivante seriale de tip  procedural drama, The Rookie, are premiera pe 7 Martie, în exclusivitate pe AXN România
7

de Redactia Tvmania

AXN România anunță lansarea în premieră a serialului The Rookie: Feds, spin-off-ul super producției de televiziune americane, The Rookie (2018). Noul serial de tip procedural drama are premiera pe 7 martie și va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 22:00.

Povestea o are în centru pe Simone Clark, agent special și cea mai în vârstă începătoare din Academia FBI, care acum este desemnată să sprijine biroul din Los Angeles. Serialul va fi o adevărată aventură plină de acțiune în inima Orașului Îngerilor, cu situații periculoase, în care agenții vor trebui să își folosească intuiția, flerul, inteligența și chiar forța fizică pentru a învinge inamicul. În misiunile lor zilnice, polițiștii vor trebui să rezolve cazuri de crimă, răpire, trafic de droguri, criminalitate informatică și vor lua parte chiar și la operațiuni sub acoperire. Creat de Alexi Hawley și Terence Paul Winter, serialul dezvăluie începuturile fascinante ale unei echipe de agenți federali proaspăt recrutați, într-o călătorie plină de provocări și descoperiri.

Cele mai cunoscute și îndrăgite personaje din The Rookie vor juca și în acest nou serial. Nathan Fillion îl va portretiza pe John Nolan, cel mai vechi recrut al LAPD, devenit ofițer de instrucție, care s-a împrietenit cu Simone Clark pe când aceasta se afla în Los Angeles, Alyssa Diaz o va interpreta pe Angela Lopez, un detectiv din cadrul LAPD Mid-Wilshire Division, iar Brent Huff va fi Quigley Smitty, un ofițer veteran. Tim Bradford, un sergent al Departamentului de Poliție din Los Angeles, este interpretat de Eric Winter, în timp ce Lucy Chen (personificată de Melissa O’Neil) și Wade Grey (interpretat de Richard T. Jones) vor fi amândoi ofițeri de poliție la LAPD Mid-Wilshire Division. Nu în ultimul rând, Wesley Evers (Shawn Ashmore) va fi procuror adjunct și soțul Angelei Lopez.

FELIX SOLISIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Această premieră națională reprezintă o parte importantă a programului de primăvară al AXN România. Credem că fanii serialelor polițiste deja consacrate vor îndrăgi și acest nou spin-off al producției originale The Rookie. Acțiunea și emoțiile sunt elemente nelipsite ale acestei serii, iar personajele-cheie din serialul principal vor încânta încă o dată telespectatorii cu noi cazuri, misiuni și investigații. În perioada următoare, ne concentrăm pe a avea un conținut dinamic, care să îndeplinească așteptările și dorințele publicului nostru. Suntem încrezători că AXN a rămas locul în care publicul din România poate găsi întotdeauna divertisment de calitate: seriale captivante, filme de acțiune și cele mai noi super producții, ale studiourilor de la Hollywood” – a declarat Éva Kis-Bocz, director de canal al Antenna Entertainment pentru Europa Centrală și de Est. 

Telespectatorii vor viziona cele 22 de episoade ale The Rookie: Feds la cele mai înalte cote de suspans și adrenalină. Serialul a fost bine primit în întreaga lume, atât de public, cât și de critici, încă de la debutul său din 2022.

Promo The Rookie: Feds: https://youtu.be/NnxYIYFGxAk 

Despre AXN

AXN este o televiziune de filme și seriale, care oferă publicului românesc un conținut dinamic, cu un mix perfect de acțiune, intrigă și portrete de personaje bine definite. Serialele originale AXN (Absența, Carter, Poliție fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro

Despre Antenna Entertainment

Ca parte a Antenna Group, una dintre cele mai mari organizații media și de divertisment, Antenna Entertainment operează în 12 teritorii din Europa Centrală și de Est cu 21 de canale TV plătite și un serviciu la cerere. În Ungaria, aceasta include VIASAT3, VIASAT6, VIASAT2, VIASAT FILM și AXN, în timp ce în alte țări, inclusiv în România, compania operează AXN, AXN Black, AXN White și AXN Spin, deservind aproximativ 24 de milioane de abonați la nivel regional.

Misiunea Antenna Entertainment este de a oferi divertisment de cea mai bună calitate în regiune, prin furnizarea de conținut unic, inclusiv producții proprii, concentrându-se pe talentele locale și pe povești ce trebuie spuse.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton