; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

EE BAFTA British Academy Film Awards, Press Room, Royal Opera House, London, Britain   14 Feb 2016

„The Revenant” a fost marele câştigător la BAFTA

15 February 2016

5 trofee a câştigat „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass' la gala BAFTA, defăşurată pe 14 februarie, cele mai multe din seara celei de-a 69-a ediţii a evenimentului cinematografic britanic.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5586817di) Leonardo DiCaprio EE BAFTA British Academy Film Awards, Press Room, Royal Opera House, London, Britain - 14 Feb 2016

Leonardo DiCaprio

Pelicula a câştigat la categoriile „cel mai bun film', „cel mai bun actor' (Leonardo DiCaprio), „cel mai bun regizor', „cea mai bună imagine' şi „cel mai bun sunet', scrie deadline.com. Printre câştigători se numără şi Brie Larson („cea mai bună actriţă', pentru „Room') – care nu a participat la gala londoneză, fiind la filmări pentru „Kong: Skull Island', Mark Rylance („cel mai bun actor secundar', pentru „Podul spionilor'), Kate Winslet („cea mai bună actriţă secundară', pentru „Steve Jobs'), Ennio Morricone („cea mai bună coloană sonoră', pentru „Cei opt odioşi') şi „Brooklyn' („cel mai bun film britanic'). „Mad Max: Drumul furiei' a plecat cu un total de 4 trofee, la categorii tehnice.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare