; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie

The One and Only Angelina Jolie continuă colaborarea cu Disney

19 October 2017

Actrița Angelina Jolie își va împrumuta vocea personajului Stella, în noul film de animație marca Disney, „The One and Only Ivan'.

 

Conform The Hollywood Reporter, Angelina Jolie își va împrumuta vocea unui elefant pe nume Stella în noul proiect al studiourilor Disney. Filmul este ecranizarea cărții scrise de Katherine Applegate și ilustrate de Patricia Castelao, iar Angelina Jolie va fi și producătoare. Thea Sharrock va regiza animația al cărui scenariu a fost semnat de Mike White. Este povestea unei gorile captive, pe nume Ivan.

Cu „The One and Only Ivan', Angelina Jolie continuă colaborarea cu Disney, pentru care a mai jucat în „Maleficent' și pregătește și „Maleficent 2', ale cărui filmări vor începe în februarie 2018.

 

Până vine filmul, putem citi cartea

În luna mai a acestui an, la Editura Arthur a apărut ediția a doua a cărții semnate de Katherine Applegate, „Ivan cel fără de seamăn', în traducerea din limba engleză a Christinei Anghelina. În roman este vorba despre o gorilă pe nume Ivan, atracția zilnică a unui circ. Ivan e la circ de ani de zile și, în general, e mulțumit de viața lui. Mănâncă banane, se uită la televizor, stă de vorbă cu prietenii lui. Dar totul se schimbă când vine la circ un pui de elefant, Ruby, care trebuie să treacă, așa cum au pățit toți, prin toate chinurile dresurii…

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare