; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The motans si inna

The Motans a lansat single-ul „Nota de plată” în colaborare cu INNA

28 September 2017

The Motans a lansat o nouă piesă în colaborare cu INNA : Nota de plată'. Piesa a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans), Irina Rimes, INNA, Alexandru Cotoi, Costin Bodea, producție Alexandru Cotoi și Costin Bodea.

Videoclipul piesei Nota de plată' este regizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm) cu care The Motans  ​a​ lucrat la majoritatea videoclipurilor, concept și scenariu Vlaicu Bunduchi și Andrei Botnaru, DoP Bogdan Filip.

 

Ideea cu “Nota de plată” mi-a dat-o un coleg de la Global Records și pentru că mi-a plăcut, în aceeași zi, am avut o sesiune împreună cu Irina Rimes și am hotărât sa o dezvoltăm și sa facem din ea o piesă. A trecut ceva timp si ne-a luat un pic de efort tuturor celor care au lucrat la ea până să ajungem la varianta finală, dar în schimb, a ieşit o piesă care ne place.

Despre colaborarea cu INNA pot spune că a fost o experiență unică pentru mine. A dat culoare întregii melodii și a făcut-o să sune pur și simplu feeric, aș vrea să îi mulțumesc pentru implicare, professionalism', a declarat The Motans.

The Motans, un artist cool, talentat, o bucurie să lucrez cu el, o onoare că suntem colegi la Global Records. Sperăm să vă bucurați de Nota de plată', a spus INNA.

 

Aici puteți vedea videoclipul: 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare