; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„The Lodge” este noua premieră de la Disney Channel

Disney Channel anunţă serialul „The Lodge”. „TVmania” a fost la filmări, la Belfast

10 March 2017

Serialul, care va fi difuzat din 11 martie în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 11.00, este povestea unui grup de adolescenți din Irlanda de Nord, pasionați de sporturi extreme.

 Vezi galeria foto >

În primăvara trecută, „TVmania” a vizitat platourile de filmare ale serialului: „The Lodge' s-a filmat  la aproximativ 40 de kilometri de Belfast. În luna martie a anului 2016, când au început filmările, vremea destul de rece le-a dat bătai de cap actorilor, care trebuiau să mimeze o vară călduroasă. Dezinvolți, protagoniștii serialului au stat de vorbă cu ziariștii din toată Europa aflaţi în vizită pe platorurile de filmare, inclusiv reporterul „TVmania”, împărtășind impresii din timpul realizării scenelor.

Acțiunea din noul serial „The Lodge' se petrece într-o zonă pitorească a Irlandei de Nord, acolo unde Skye (Sophie Simnett), o fată de 15 ani, afectată încă de moartea relativ recentă a mamei sale, soseşte împreună cu tatăl ei pentru a lua viaţa de la capăt la pensiunea „Steaua Nordului', al cărei proprietar este bunicul său.

În noua sa casă, Skye cunoaşte tineri de vârsta ei, care lucrează acolo pe timpul vacanţei şi cu care leagă prietenii trainice, mai ales după ce descoperă că toţi au în comun pasiunea pentru sporturile extreme.

Serialul este un remake după „North Star', o producţie israeliană din 2014. Versiunea de faţă a încorporat momente muzicale (nouă cântece originale) şi de coregrafie, conferind prospeţime acţiunii, pe lângă scenele de aventură adaptate la peisajul montan al Irlandei de Nord. Aici, adolescenţii sunt eroii unor momente ameţitoare, la propriu, de căţărare, mountain biking sau caiac.

Pentru mulți dintre tinerii actori ai serialului de la Disney, „The Lodge' a fost primul proiect de anvergură de până acum și le-a deschis deja calea către alte proiecte cinematografice.

Sophie Simnett

Sophie Simnett

Sophie Simnett, interpreta lui Skye, personajul principal feminin din „The Lodge', are deja mai multe apariții în producții de televiziune. Amintim, printre altele, serialul BBC „Dickensian', serialele „Endeavour' și „Ransom' sau drama lansată în 2016, „Mums List'. Actrița cântă la pian, chitară și ukulele.

„Dacă n-aș fi ales filmul și a teatrul, cred că profesia mea ar fi fost tot ceva creativ. Deși, dacă mă gândesc bine, cred că n-ar fi fost rău să fiu avocată'.

Thomas Doherty

Thomas Doherty

Thomas Doherty, Sean în „The Lodge', aduce puțin la fizionomie cu Jude Law. Acest serial a fost prima lui colaborare cu Disney și spune că s-a simțit fantastic în fața camerei. Și-a încheiat studiile artistice la Academia de Arte din Edinburgh. Actorul face parte acum din distribuția filmului „Descendenții 2', despre copiii eroilor clasici Disney.

'Nu eram deloc familiarizat cu sporturile extreme din serial. Eu sunt scoțian și îmi place mai mult rugby-ul și fotbalul'.

Bethan Wright

Bethan Wright, care o interpretează pe Danielle în serialul „The Lodge', are și ea deja numeroase experiențe în lumea showbiz-ului. A apărut în mai multe spoturi publicitare ale unor mărci cunoscute, în seriale și, recent în filmul britanic „Between Two Words' (2016).

„Mă bucur așa de mult că am ales să mă fac actriță. Nu mă văd făcând altceva.'

Luke Newton

Luke Newton, Ben în serial, și-a finalizat în anul 2012 studiile la Academia de teatru din Londra. Spre sfârșitul aceluiași an, a apărut într-un episod din serialul „Mr. Selfridge'.

„Deși eu și Thomas (Sean) suntem oarecum rivali în serial, avem de gând să mai lucrăm împreună la alte proiecte'.

Jade Alleyne

Jade Alleyne, care o întruchipează pe talentata și sensibila Kaylee, este pasionată de street dance, de jazz, pop și RnB. În afară de „The Lodge' a mai apărut doar într-un serial, „4 OClock Club'.

Jayden Revri

Jayden Revri, Noah, în „The Lodge', este londonez, iar cariera lui artistică a început la vârsta de 11 ani, când a apărut în diverse spoturi publicitare. Au urmat apoi  mai multe scurtmetraje apreciate de critică. 

„Unul dintre cele mai distractive experiențe de pe platoruri a fost când a trebuit să pretindem că este vară, deși vremea din Irlanda de Nord era foarte rece în luna martie. Filmam, după care intram repede înăuntru să punem ceva pe noi'.

Citește și:

Disney Channel lansează în weekend filmul „Schimbul'

Ce mai face Martina Stoessel? Școlărița timidă a dispărut cu totul

Veste bună de la HBO. Filmul „Tini: Marea schimbare a Violettei' e programat în martie!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare