; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hollywood Vampires 1

The Hollywood Vampires au două noi mesaje pentru fani

24 May 2016

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la unicul concert Hollywood Vampires din Europa de Est. În scurt timp, vom avea șansa de a-i vedea live pe scena de la Romexpo pe Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Matt Sorum (ex-Guns NRoses) și Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Hollywood Vampires 1

Până atunci, Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum, Robert DeLeo, Tommy Henriksen (chitara) și Bruce Witkin (clape) au ținut să transmită două mesaje publicului din România pe care îl așteaptă în număr cât mai mare pe 6 iunie. Nici Johnny Depp nu a lipsit chiar în totalitate, fiind prezent într-o formă… inedită.

Hollywood Vampires 2

Urmăriți mesajele artiștilor aici:

Hollywood Vampires au ales doar 5 țări europene în care să concerteze anul acesta, printre care și România, țara noastră fiind și singura din zona est europeană.

Publicul va putea asculta pe lângă piesele proprii compuse de cei trei membri și incluse pe albumul Hollywood Vampires', lansat în 2015, și reinterpretări ale unor piese legendare aparținând unor artiști care nu se mai află printre noi, dintre care enumerăm The Who, The Doors, Motorhead, David Bowie și nu numai.

Despre concert, mai puteți citi:

Vara aceasta, Johnny Depp va cânta pe scena de la Romexpo

Alice Cooper transmite un mesaj publicului din România

Cine cântă în deschiderea concertului The Hollywood Vampires

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare