; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Povestea slujitoarei hbo

„The Handmaid’s Tale”/„Povestea slujitoarei” va fi difuzat de postul HBO începând de vinerea aceasta

7 July 2017

Primul sezon din “Povestea slujitoarei”, care poate fi urmărit oricând pe HBO GO, ajunge și pe micile ecrane. HBO va difuza primul episod vineri, pe 7 iulie, de la ora 20.00.

Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul „Povestea slujitoarei' spune povestea vieții în Gilead, o societate totalitară distopică ce a fost cunoscută în trecut ca Statele Unite. Confruntându-se cu dezastre naturale și o rată a natalității în scădere, Gilead este condus de un regim fundamentalist care tratează femeile ca pe o proprietate a statului.

Primul sezon al serialului are 10 episoade și chiar în primul episod autoarea cărții, Margaret Atwood, are o mică apariție.

În serial, Offred (Elisabeth Moss) este una dintre ultimele femei fertile rămase și este slujitoare în casa Comandantului. Ea face parte din casta femeilor folosite într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea. În această societate terifiantă, scopul lui Offred este unul singur: să supraviețuiască și să-și găsească fiica ce i-a fost luată.

Adaptarea pentru televiziune a romanului lansat în 1985 a fost creată și scrisă de Bruce Miller.

Serialul „The Handmaids Tale'/„Povestea slujitoarei' este produs de MGM Television și este distribuit internațional de MGM.

În 2018 va fi lansat al doilea sezon al serialului, în care o vom vedea mai des pe Alexis Bledel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare