; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Povestea slujitoarei hbo

„The Handmaid’s Tale”/„Povestea slujitoarei” va fi difuzat de postul HBO începând de vinerea aceasta

07 July 2017

Primul sezon din “Povestea slujitoarei”, care poate fi urmărit oricând pe HBO GO, ajunge și pe micile ecrane. HBO va difuza primul episod vineri, pe 7 iulie, de la ora 20.00.

Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul „Povestea slujitoarei' spune povestea vieții în Gilead, o societate totalitară distopică ce a fost cunoscută în trecut ca Statele Unite. Confruntându-se cu dezastre naturale și o rată a natalității în scădere, Gilead este condus de un regim fundamentalist care tratează femeile ca pe o proprietate a statului.

Primul sezon al serialului are 10 episoade și chiar în primul episod autoarea cărții, Margaret Atwood, are o mică apariție.

În serial, Offred (Elisabeth Moss) este una dintre ultimele femei fertile rămase și este slujitoare în casa Comandantului. Ea face parte din casta femeilor folosite într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea. În această societate terifiantă, scopul lui Offred este unul singur: să supraviețuiască și să-și găsească fiica ce i-a fost luată.

Adaptarea pentru televiziune a romanului lansat în 1985 a fost creată și scrisă de Bruce Miller.

Serialul „The Handmaids Tale'/„Povestea slujitoarei' este produs de MGM Television și este distribuit internațional de MGM.

În 2018 va fi lansat al doilea sezon al serialului, în care o vom vedea mai des pe Alexis Bledel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare