; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexis bledel elisabeth moss handmaids tale_0

„The Handmaid’s Tale”/„Povestea slujitoarei”: Au apărut data de lansare și primul trailer al sezonului 2

15 January 2018

Știam deja de câteva luni bune că „The Handmaid’s Tale'/„Povestea slujitoarei' va reveni cu un nou sezon în această primăvară. Noutatea acestei săptămâni o reprezintă faptul că excelenta producție Hulu, ajunsă la sezonul 2, are dată oficială de lansare. De asemenea, au apărut și primele imagini!

Adaptarea romanului omonim al lui Margaret Atwood, „Povestea slujitoarei', continuă cu un nou sezon: Hulu a anunțat că noile episoade ale serialului cu Elisabeth Moss în rolul principal vor putea fi urmărite online începând cu 25 aprilie 2018 (când vor fi difuzate două episoade, urmând ca în fiecare miercuri să fie lansat câte un nou episod).

Potrivit ew.com, sezonul al doilea va avea 13 episoade și se va concentra pe sarcina lui Offred (Elisabeth Moss) și pe chinul ei de a-și găsi fiica cea mare în Gilead.

În noile episoade din „The Handmaid’s Tale' vor apărea Joseph Fiennes, Yvonne, Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd și Max Minghella. Totodată, se știe că Marisa Tomei a primit și ea un rol în serial.

 

Urmărește aici imagini din sezonul 2 „Povestea slujitoarei':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare