; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

25488265_833782970163723_5637780260805798604_o

„The Grinch”, noua adaptare după „Cum a furat Grinch Crăciunul”, are trailer

09 March 2018

Noul lungmetraj de animație a studiourilor Illumination (care-au mai făcut seria „Sunt un mic ticălos'), „The Grinch' va ajunge pe marile ecrane la 18 ani după adaptarea live action, regizată de Ron Howard și cu Jim Carrey în rolul principal.

 

Suntem din nou invitați în regatul solitudinii și disperării în care domnul Grinch locuiește împreună cu fidelul lui prieten, câinele Max, și-și face de lucru purtându-se mizerabil cu veselii și amabilii lui vecini.

Cei care-au crescut prin anii 90, își amintesc desigur Grinch-ul regizat de Ron Howard în care Jim Carrey intra în pielea personajului imaginat și desenat de Dr. Seuss. În noua versiune, Grinch va avea vocea actorului britanic Benedict Cumberbatch, nominalizat la Oscar pentru rolul din „The Imitation Game. Jocul codurilor' (2014).

Anul acesta, romanul „Cum a furat Grinch Crăciunul' / „How the Grinch stole Christmas' face obiectul unei noi ecranizări pentru marele ecran, de această dată fiind vorba despre o animație. Cartea pentru copii, și nu numai, este disponibilă și în limba română, în traducerea din limba engleză a lui Florin Bican, la Editura Arthur, parte a Grupului Editorial ART. Tot aici sunt în curs de apariție „Cotoi cu pălărioi' și „Cotoi cu pălărioi se întoarce', ale aceluiași scriitor, Dr. Seuss.

 

Puteți vedea aici trailer-ul noului film „The Grinch':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare