Homepage  / Disney Plus

The Good Mothers, serialul pe care nu trebuie să-l ratezi. Este disponibil pe Disney Plus

The Good Mothers, serialul pe care nu trebuie să-l ratezi. Este disponibil pe Disney Plus
6

de Ioana Maria,

Câștigător la Berlinale Series Awards, serialul original italian al Disney Plus "The Good Mothers", bazat pe cartea cu același nume a lui Alex Perry, relatează curajul și puterea a trei femei din infama organizație mafiotă 'Ndranghetat, care decid să își sfideze familia pentru un viitor mai bun pentru ele și copiii lor.

Toate cele 6 episoade ale serialului original italian bazat pe fapte reale vor avea premiera pe Disney Plus pe 5 aprilie.

The Good Mothers este bazată pe evenimente reale

The Good Mothers spune povestea adevărată a trei femei, crescute în cele mai feroce și bogate clanuri ale ‘Ndrangheta, care decid să colaboreze cu un magistrat curajos care lucrează pentru a o distruge. Ele vor trebui apoi să lupte împotriva propriilor familii pentru dreptul de a supraviețui și de a construi un nou viitor pentru ele și pentru copiii lor.

Bazat pe cartea de non-ficțiune cu același nume a jurnalistului Alex Perry, câștigător al premiului George Polk, și cu un scenariu semnat de Stephen Butchard (Bagdad Central, The Last Kingdom), câștigător al premiului BAFTA, serialul este regizat de Julian Jarrold (The Crown, Becoming Jane) și Elisa Amoruso (Damn Spring, Chiara Ferragni: Unposted).

Un procuror, Anna Colace, are intuiția de a ataca faimoasa mafie condusă de clanul ‘Ndrangheta apelând la femeile acesteia, soțiile și mamele șefilor. Figuri care au fost întotdeauna marginalizate cu opresiune și violență de sistemul extrem de patriarhal al organizației criminale.

Povestea începe cu faimoasa dispariție a lui Lea Garofalo, care depusese mărturie împotriva soțului ei, Carlo Cosco, pentru a scăpa de strânsoarea acestuia și pentru a-i asigura fiicei sale Denise o viață departe de acel mediu. Povestea se lărgește, prin intermediul investigațiilor procurorului Anna Colace, până la poveștile puternice ale Giuseppinei Pesce și Concetta Cacciola. Două femei foarte diferite, dar legate de un trecut dramatic, de o viață trăită într-un context opresiv și sufocant și de dorința de a le garanta lor și copiilor lor un viitor mai bun, așa cum încercase să facă și Lea.

Cine sunt actorii din The Good Mothers

În serial joacă Gaia Girace (Prietena mea genială) în rolul lui Denise Cosco, Valentina Bellè (Catch-22, Medici) în rolul lui Giuseppina Pesce, Barbara Chichiarelli (Suburra- The series, Bad Tales) în rolul Anna Colace. După un scenariu de Stephen Butchard (Bagdad Central, The Last Kingdom), în regia lui Julian Jarrold (The Crown, Becoming Jane) și Elisa Amoruso (Sirley, Chiara Ferragni: Unposted).

eegcfgkoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton