; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Claire foy

„The Girl in the Spider’s Web”, noul film din saga „Millennium”, și-a găsit interpreta rolului principal

18 September 2017

Suspansul s-a terminat! Sony Pictures a anunțat oficial actrița care va interpreta rolul Lisbeth Salander în noul film al francizei „Millennium', „The Girl in the Spider’s Web'.

 

După mai multe luni de zvonuri legate de actrița care va intra, după Noomi Rapace și Rooney Mara, în pielea personajului Lisbeth Salander în noul film, Sony a anunțat în sfârșit numele câștigătoarei. Este vorba despre Claire Foy, cunoscută fanilor serialelor TV pentru că a avut rolul principal în serialul „The Crown', produs de Netflix, aflăm de pe comingsoon.net. Se pare că acesta i-a suflat rolul lui Felicity Jones, vedeta din „Rogue One – A Star Wars Story', care a fost și ea curtată de Sony pentru a o juca pe misterioasa Lisbeth.

Noul film, „The Girl in the Spider’s Web', regizat de Fede Alvarez („Don’t Breathe'), va adaptat romanul „Prizonieră în pânza de păianjen', al patrulea volum din saga „Millennium', scris de David Lagercrantz și apărut în 2015. Cartea a apărut și la noi, la Editura Trei.

Filmările pentru noua peliculă ar trebui să înceapă în ianuarie, la Berlin și Stockholm, iar data premierei este fixată pentru octombrie 2018.

Nu se știe deocamdată cine-l va înlocui pe Daniel Craig în rolul lui Mikael Blomkvist.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare