Homepage  / Televiziune

The Floor, ediția din 28 septembrie. Care sunt domeniile alese de cei 49 de concurenți care intră în competiție

The Floor, ediția din 28 septembrie. Care sunt domeniile alese de cei 49 de concurenți care intră în competiție

de Redactia Tvmania

O nouă serie de concurenți intră la confruntările de la „The Floor”, sâmbătă, de la 21:00. Află care sunt noile domeniile alese de cei 49 de concurenți care intră în competiție.

În acest weekend, Kanal D aduce pe micile ecrane o nouă serie de concurenți hotărâți să cucerească domenii și teritorii noi la „The Floor”, sâmbătă, de la ora 21:00.  Regulile rămân aceleași: 49 de concurenți, dar un singur câștigător care va pleca acasă cu premiul de 50.000 de lei, la finalul celor patru ediții ce vor încheia a doua serie a quiz-ului.

Confruntările între participanți sunt pline de intensitate emoțională. Sub presiunea timpului și a emoțiilor, unii concurenți demonstrează că se pot descurca exemplar, în timp ce alții cedează și riscă să piardă chiar pe domeniul lor. Sinonime, nunți, trupe românești, profesii, cluburi de fotbal, muzică, cinema, îndicative auto – acestea sunt doar câteva dintre cele 49 de domenii de pe podeaua „The Floor”.

Primul mare premiu de 50.000 de lei a fost câștigat duminica trecută, la finalul primei serii complete de joc “The Floor” de  Alex, actor de profesie.  Domeniul care l-a transformat în invingător a fost cel culinar.

Publicul va experimenta și în acest weekend adrenalina la cote maxime, tensiunea și confruntările spectaculoase. Rămâne de văzut cine va domina “The Floor” și va ieși învingător.

Emisiunea “The Floor”, prezentată de Dan Negru, la Kanal D, poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D, și aduce în fața telespectatorilor concurenți din toată țara, de toate vârstele,  pentru un show dedicat întregii familii.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton