Homepage  / Filme Online

The Fall Guy, a fost lansat trailerul pentru noul film al lui Ryan Gosling și al lui Emily Blunt. Care este povestea

The Fall Guy, a fost lansat trailerul pentru noul film al lui Ryan Gosling și al lui Emily Blunt. Care este povestea

de Andreea Hentea,

După succesul uriaș al filmului „Barbie” și după aprecierile meritate pentru excelenta interpretare a plastifiatului Ken, Ryan Gosling revine în atenție, cu rolul unui cascador care, în ciuda faptului că e în pauză de activitate, ajunge să se implice într-o aventură nebunească. Cum arată noul său film și când îl vom vedea.

Recent făcut public, trailerul filmului „The Fall Guy” ne face cunoștință cu Colt Seavers (Ryan Gosling), un cascador pe al cărui chip brăzdat de cicatrici se citește din plin experiența profesională și care a părăsit lumea filmului de ceva vreme, pentru a se concentra asupra sănătății lui fizice și mintale. După ce vedeta unui film cu buget uriaș dispare, Jody Moreno (Emily Blunt), regizoarea peliculei și fosta iubită a lui Seavers, îl angajează pe acesta să-i aducă înapoi protagonistul.

Regizat de David Leitch, „The Fall Guy” îi mai are în distribuție pe Aaron Taylor-Johnson („The King’s Man: Începutul”), Stephanie Hsu („Poker Face”) și Teresa Palmer („Cartea pierdută a vrăjitoarelor”), alături de mulți alții.

The Fall Guy, remake al unui serial de succes

Inspirat de popularul serial omonim difuzat între 1981 și 1981, cu Lee Majors în rolul principal, al unui cascador hârșâit care se trezește prins într-o aventură reală pe platourile de filmare, filmul pare să nu facă economie nici la efecte speciale, nici la umor, iar chimia dintre Ryan Gosling și Emily Blunt chiar funcționează.

Trailerul făcut public de studiourile Universal cu câteva luni bune înainte de premieră îl arată pe Colt înainte să fie prins în neașteptata aventură, insistând pe anonimatul lui. „Nu sunt eroul, sunt doar dublura lui”, spune Colt în această nouă poveste care promite să-l ducă într-o zonă mult mai amuzantă decât cea din „The Grey Man” și să-l proiecteze mai curând în rolul tipului dezorientat din „Super băieți” (2016).

S-a estimat deja că David Leitch („Deadpool 2”, „Furios și iute: Hobbs & Shaw”), el însuși fost cascador, ar putea da lovitura cu noul său film, dacă acesta va fi cum ne promite în trailer și se va pricepe să își folosească atuurile.

Până la premiera filmului „The Fall Guy”, programată pentru 1 martie 2024, puteți urmări trailerul aici:

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton