Homepage  / Cinema

„The Entertainment System Is Down”, noul film al lui Ruben Östlund are o distribuție de excepție. Ce actori fac parte din proiect

„The Entertainment System Is Down”, noul film al lui Ruben Östlund are o distribuție de excepție. Ce actori fac parte din proiect
10

de Andreea Hentea,

De două ori laureat cu Palme d’Or la Cannes (pentru „Pătratul” în 2017 și pentru „Triunghiul tristeții” în 2022), regizorul Ruben Östlund a strâns, deja, o distribuție de marcă pentru noul său film, „The Entertainment System Is Down”, la care urmează să se mai alăture și alte vedete.

Ce nume fac parte din distribuția filmului „The Entertainment System Is Down”

Distribuția noului film al lui Ruben Östlund, „The Entertainment System Is Down”, continuă să se lărgească, iar actorul australian Joel Edgerton („Marele Gatsby”, „Exodus: Zei și regi”) este cel mai nou nume care li s-a alăturat lui Keanu Reeves, Kirsten Dunst, Woody Harrelson, Vincent Lindon, Daniel Brühl, Nicholas Braun („Succesiunea”) și Samantha Morton („Harlots”, „Balena”), scrie deadline.com.

Recent, studiourile A24 au încheiat un acord contra unei sume cu opt cifre pentru a pre-cumpăra drepturile pentru Statele Unite ale celui mai recent film al lui Ruben Östlund, de două ori recompensat cu Palme d’Or. Filmul „The Entertainment System Is Down” a fost unul dintre cele mai solicitate proiecte de pe piața de filme de la Cannes.

Cum a inspirat Keanu Reeves numele filmelor din seria „John Wick”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Amplasat într-un zbor pe distanțe lungi în care sistemul de divertisment se defectează, filmul înfățișează modul în care pasagerii sunt obligați să înfrunte oroarea de a fi plictisiți. Filmările vor debuta la începutul anului 2025. Deocamdată se știe că Daniel Brühl și Kirsten Dunst vor interpreta un cuplu căsătorit, însă celelalte roluri sunt secrete.

Regizorul suedez Ruben Östlund a început să lucreze la proiectul „The Entertainment System Is Down” după celebrul „Triunghiul tristeții” (2022), care i-a adus Palme d’Or la Cannes în 2022, dar și patru premii ale Academiei europene de film, trei nominalizări la Oscar (pentru cel mai bun film, regie și scenariu), două la Globul de Aur și două la BAFTA.

Un avion și multe noi îndrăzneli

Recent s-a anunțat că regizorul Ruben Östlund și producătorul său, Erik Hemmendorff, au achiziționat un Boeing 747 pentru film. Cineastul a spus că speră să se întoarcă la Cannes în 2026, pentru a-și lansa filmul „The Entertainment System Is Down”. Proiectul va marca cel de-al doilea film în limba engleză și cel de-al șaptelea lungmetraj al lui Östlund după „Chitaristul mongoloid” (2004), „Involuntar” (2008), „Play” (2011), „Caz de forță majoră” (2014), „Pătratul” (2017) și „Triunghiul tristeții” (2022).

Se pare că gustul pentru satiră socială acidă al lui Östlund nu va încetini în acest viitor film, a apreciat și variety.com. Următorul lungmetraj al suedezului, „The Entertainment System Is Down”, îl va readuce în distribuție pe Woody Harrelson, care a jucat rolul căpitanului de navă beat în permanență în „Triunghiul tristeții” și va avea, se pare, și mai multe secvențe îndrăznețe decât „Triunghiul tristeții”, care i-a șocat și surprins pe mulți.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton