Homepage  / Seriale / Netflix

„The Diplomat”, tot ce trebuie să știți despre sezonul 2 de pe Netflix. Premieră, distribuție, poveste

„The Diplomat”, tot ce trebuie să știți despre sezonul 2 de pe Netflix. Premieră, distribuție, poveste
16

de Roxana Mirea,

„Diplomata” / „The Diplomat” revine pe Netflix cu sezonul 2. Keri Russell reia rolul lui Kate Wyler, ambasadoarea SUA în Marea Britanie, într-un nou capitol plin de tensiuni politice și conflicte personale. După cliffhanger-ul exploziv care a încheiat primul sezon, fanii ateaptă să vadă noi revelații și intrigi diplomatice. Iată când are premiera sezonul 2, dar și cine se alătură distribuției.  

Când apare pe Netflix sezonul 2 din „The Diplomat” 

Sezonul 2 al serialului The Diplomat de pe Netflix va fi lansat pe 31 octombrie 2024. Filmările pentru sezonul acesta au fost afectate de grevele scriitorilor și actorilor, dar au fost reluate spre sfârșitul anului 2023. În acest nou sezon, vom vedea revenirea actriței Keri Russell în rolul principal, alături de Rufus Sewell, iar Allison Janney se alătură distribuției ca Vicepreședinta Statelor Unite, Grace Penn. 

Sezonul 1 s-a încheiat cu un mare cliffhanger, lăsându-i pe spectatori să se întrebe despre soarta unor personaje cheie și implicarea prim-ministrului britanic într-un atac terorist. Așadar, sezonul 2 va explora consecințele acestei explozii și va dezvolta relațiile diplomatice și personale ale lui Kate Wyler (Russell). Serialul rămâne un thriller politic plin de tensiune, cu intrigă atât pe scena internațională, cât și în viața personală a personajelor. 

Sezonul va avea 6 episoade, comparativ cu cele 8 din primul sezon, și va continua să exploreze dinamica dintre personaje într-un context de crize diplomatice globale. 

Povestea din „The Diplomat”, sezonul 2 

O explozie mortală în inima Londrei spulberă lumea ambasadoarei SUA, Kate Wyler (Keri Russell). În timp ce luptă să adune resturile vieților distruse și echipa care s-a destrămat, cele mai mari temeri ale lui Kate se adeveresc. Atacul care a adus-o în Marea Britanie nu a venit din partea unei națiuni rivale, ci din interiorul guvernului britanic. Pe măsură ce Kate merge pe urma adevărului, singurul ei aliat real este Hal Wyler (Rufus Sewell), soțul său de care voia să divorțeze, care a scăpat cu viață și este foarte implicat. Kate se confruntă cu o căsnicie fragilă, o dinamică complexă cu ministrul britanic de externe, Austin Dennison (David Gyasi), și cu o vizită amenințătoare din partea vicepreședintei, Grace Penn (Allison Janney). 

Case cu ștaif. Secrete de stat. Înaltă trădare. Mese oficiale. De la creatoarea, realizatoarea și producătoarea executivă Debora Cahn, serialul nominalizat la Emmy DIPLOMATA revine cu un al doilea sezon. Janice Williams, Alex Graves și Keri Russell sunt producători executivi. Din distribuție mai fac parte Ali Ahn, Rory Kinnear și Ato Essandoh. 

Netflix a lansat trailerul pentru „The Diplomat”, sezonul 2  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cine face parte din distribuția „The Diplomat”, sezonul 2 

Sezonul 2 din The Diplomat va aduce înapoi majoritatea distribuției din primul sezon, alături de noi adăugiri. Actorii principali sunt: 

  • Keri Russell în rolul Kate Wyler, ambasadoarea Statelor Unite în Marea Britanie. 
  • Rufus Sewell ca Hal Wyler, soțul lui Kate și fost ambasador. 
  • David Gyasi în rolul Austin Dennison, secretarul de externe al Marii Britanii. 
  • Ali Ahn ca Eidra Park, șefa stației CIA din Londra. 
  • Miguel Sandoval în rolul Miguel Ganon, secretarul de stat al SUA. 
DIPLOMAT_201_Unit_01013C2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 16

O nouă adăugire notabilă în sezonul 2 este Allison Janney, care va juca rolul Vicepreședintei Grace Penn, un personaj așteptat cu mult interes 

Allison Janney o interpretează pe Vicepreședinta Grace Penn, în „The Diplomat”, sezonul 2

 „Ceea ce mi-a plăcut este disconfortul constant, transpirația, nervozitatea și calitatea ei generală neșlefuită – combinată cu șefia față de toată lumea, care cred că este foarte amuzantă”, a declarat anterior Russell pentru Tudum, despre personajul ei.  

Sezonul 1 s-a încheiat cu realizarea lui Kate (Keri Russell) că atacul asupra unei nave de război britanice [care] a adus-o în Marea Britanie nu a fost opera unei națiuni ostile – a fost premierul britanic. Acum ea trebuie să dovedească acest lucru. SUA și Marea Britanie nu se spionează reciproc. De fapt, ele își împărtășesc toate informațiile. Așadar, cum îl investighezi pe prim-ministru? În cine ai încredere?” a declarat Debora Cahn. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton