; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The dAdA, o trupă rock sub aripa lui Smiley

26 April 2011

Fanii muzicii rock pot asculta, începând cu acest Paşte, single-urile trupei The dAdA, de care se ocupă echipa lui Smiley de la HaHaHa Production. Prima piesă a băieţilor de la The dAdA este Ne doare la…' şi poate fi interpretată, spun ei, ca un manifest exprimat curajos şi relaxat la adresa tiparelor sociale'.

Am compus această piesă pentru că aşa ne-a venit. Am vrut să strigăm în gura mare că nu ne plac impozitele, ratele, amenzile, că nu vrem să fim sclavii propriei societăţi. Milităm în cuvinte simple pentru dreptul de a sta sau pentru dreptul de nu-i lăsa pe alţii să aleagă în locul nostru ce este mai bine pentru noi. Credem în muzica live de calitate, în mesaje simple şi sperăm că şi voi veţi duce mesajul muzicii noastre mai departe. Oricum, cine nu strigă tare…, nu are!', au declarat băieţii de la The dAdA.

The dAdA este o trupă cu influenţe alternative, garage, indie şi raggae, care activează din anul 2006 sub numele de „15 Grade'. Numele trupei a fost schimbat in The dAdA anul trecut, odată cu plecarea unuia dintre membri. The dAdA este formată din Septimiu – chitară&voce, Mihai – chitară-bas&voce, Teo – chitară&voce şi Bob – tobe.

Ascultaţi aici piesa trupei The dAdA, Ne doare la…':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare