Homepage  / Filme Online / SkyShowtime

The Curse, serialul cu Emma Stone, se vede și în România, la SkyShowtime. Când e programată premiera

The Curse, serialul cu Emma Stone, se vede și în România, la SkyShowtime. Când e programată premiera
4

de Andra Stana,

SkyShowtime a confirmat data de lansare a mult-așteptatului serial The Curse, la Festivalul Internațional de Film de la Stockholm. Serialul SkyShowtime Original cuprinde 10 episoade și este co-produs de SHOWTIME și A24. Din distribuție fac parte câștigătoarea premiului Oscar Emma Stone, Nathan Fielder și Benny Safdie.

The Curse va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime începând din 5 ianuarie, primele cinci episoade fiind disponibile la momentul lansării.

Zilele trecute, în avanpremiera unei proiecții exclusive la Festivalul Internațional de Film de la Stockholm, SkyShowtime a confirmat că The Curse va fi disponibil pe platformă începând de vineri, 5 ianuarie. Primele cinci episoade din serialul SkyShowtime Original vor fi disponibile pentru vizionare în ziua premierei, urmând ca celelalte cinci episoade să fie lansate vineri, 16 februarie.

Co-creat, produs executiv și scris în colaborare cu Benny Safdie și Nathan Fielder, The Curse spune povestea lui Whitney și Asher Siegel, un cuplu de proaspăt căsătoriți care încearcă să dea viață viziunii unei locuințe ecologice în mica comunitate din Española, New Mexico. Eforturile lor se complică atunci când Dougie, un producător excentric de emisiuni tip reality show, vede o oportunitate în povestea lor.

The CurseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pe măsură ce serialul se derulează, cuplul se trezește prins într-o rețea misterioasă de zone gri etice și morale, în timp ce încearcă să-și mențină relația pe linia de plutire. În serial joacă Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) și Safdie (Oppenheimer). Printre vedetele invitate se numără și Barkhad Abdi, nominalizat la Oscar, Corbin Bernsen, nominalizat la Emmy® și Constance Shulman.

The Curse este o coproducție a SHOWTIME și A24. Fielder este, de asemenea, regizor. Emma Stone este producător executiv, alături de Dave McCary și Ali Herting prin intermediul companiei lor Fruit Tree. Josh Safdie este și producător executiv, prin compania de producție Elara.

Sursa foto: SkyShowtime

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton