Homepage  / Filme Online / Netflix

The Crown, sezonul 6. Cum va fi abordată moartea prințesei Diana în celebrul serial Netflix

The Crown, sezonul 6. Cum va fi abordată moartea prințesei Diana în celebrul serial Netflix
4

de Andreea Hentea,

Producătorii aclamatului serial „The Crown” promit că vor trata cu delicatețe moartea prințesei Diana în noul sezon, al șaselea, pe care se estimează că îl vom vedea spre sfârșitul anului la Netflix.

Realizatorii producției „The Crown” au declarat că moartea prințesei Diana va fi recreată „delicat” și cu sensibilitate în sezonul final, relatează bbc.com. Producătorul executiv Suzanne Mackie a declarat la recent încheiatul Festival de televiziune de la Edinburgh: „Chiar dacă spectacolul ar putea fi grandios și zgomotos, noi nu suntem. Suntem persoane grijulii și sensibile”.

Serialul difuzat de Netflix s-a confruntat, de-a lungul celor cinci sezoane, cu numeroase critici referitoare la acuratețea sa istorică. Povestea cuprinsă în sezonul al șaselea va acoperi inclusiv tragicul moment din 31 august 1997, în care prințesa Diana și-a pierdut viața într-un accident de mașină, la Paris, la vârsta de 36 de ani.

Cum a fost gândit totul

Au existat discuții foarte, foarte atente și detaliate despre cum vom reda acest moment pe care publicul îl va judeca, în cele din urmă, dar care cred că a fost recreat cu delicatețe și atenție”, a mai spus Suzanne Mackie.

The Crown, sezonul 6. Cum va fi abordată moartea prințesei Diana în celebrul serial Netflix (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Prințesa Diana este interpretată în sezonul șase tot de Elizabeth Debicki, care a jucat-o și în sezonul anterior și despre care Suzanne Mackie a afirmat că este o „actriță extraordinară”. „A fost atât de grijulie cu personajul ei și a iubit-o pe prințesa Diana. Așa că a existat un mare respect din partea noastră, a tuturor. Sper că va fi evident când veți vedea serialul”, a mai spus aceasta la recentul eveniment dedicat producțiilor de televiziune. Rolul foarte tinerei prințese Diana a fost jucat, în sezonul al patrulea, de Emma Corrin.

„The Crown”, după dispariția reginei

În cadrul aceluiași festival, Andy Harries, un alt producător executiv al serialului „The Crown”, a fost întrebat dacă trecerea în neființă a regretatei regine Elisabeta a II-a a avut vreun impact asupra serialului.

„Cred că trecerea în neființă a Majestății sale ne-a influențat, fără îndoială, pe toți și mai ales pe scenaristul Peter Morgan (creatorul serialului – n.r.)”, a răspuns el. „Serialul nu s-a schimbat fundamental, dar este diferit într-un anumit sens, iar când îl veți vedea sunt convins că veți înțelege ce vreau să spun”, a adăugat Harries.

Suzanne Mackie a povestit, la rândul său, că Peter Morgan i-a spus că serialul este o „scrisoare de dragoste către regină”. „The Crown” a fost lansat în anul 2016 și se va încheia o dată cu cel de-al șaselea sezon, care se estimează că va fi difuzat de Netflix la sfârșitul acestui an.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton