Homepage  / Filme Online / Prime Video

„The Continental”, serialul dedicat hotelului asasinilor din franciza „John Wick”, are dată de lansare

„The Continental”, serialul dedicat hotelului asasinilor din franciza „John Wick”, are dată de lansare

de Mioara Tronaru,

Proiect așteptat de multă vreme de fanii seriei „John Wick”, serialul numit inițial „The Continental” și rebotezat în aprilie 2023 „The Continental: From the World of John Wick” va avea premiera în curând pe micile ecrane.

Trei vineri ocupate

Vinerea trecută, în cadrul Comic-Con-ului de la San Diego, distribuitorii de la Peacock au anunțat data de lansare a miniseriei „The Continental: From the World of John Wick”, prequel al francizei de mare succes „John Wick”, scrie Variety.

Noua poveste din universul John Wick va avea numai trei episoade, fiecare cu o durată de 90 de minute și cu un buget de 20 de milioane de dolari, ceea ce o face echivalentul unui lungmetraj. Primul episod va fi disponibil vineri, 22 septembrie 2023, al doilea, pe 29 septembrie, iar finalul îl vom putea vedea în prima vineri a lunii octombrie, pe 6.

„The Continental: From the World of John Wick” va fi în Statele Unite pe platforma de streaming Peacock, iar pentru restul lumii (și sperăm că și la noi), miniseria va intra pe Prime Video.

În New York-ul anilor ’70

Povestea din „The Continental: From the World of John Wick” este spusă din perspectiva managerului hotelului, care este interpretat de Ian McShane în seria de filme „John Wick”. În miniserie, tânărul Winston Scott este jucat de Colin Woodell (pe care l-am putut vedea în „The Flight Attendant”). Iar acțiunea îl urmărește pe acesta prin lumea interlopă a New York-ului anilor ‘70, pe vremea în care încerca să dețină controlul asupra hotelului ce servea ca loc sigur de întâlnire pentru cei mai periculoși criminali din lume.

Alături de Colin Woodell, din distribuție mai fac parte: Mel Gibson, Ayomide Adegun, Ben Robson, Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain, Mishel Prada, Nhung Kate, Peter Greene.

Tristețe la San Diego

Fanii francizei John Wick au venit special la Comic-Con pentru a fi primii care află ceva despre noul serial. Și, în parte, au fost satisfăcuți. Dar numai în parte…

Peacock a prezentat patru filmulețe, difuzate numai pentru fanii prezenți la eveniment, în care au putut fi văzuți Mel Gibson, în pielea lui Cormac, și Colin Woodell, ca tânărul Winston Scott.

Așa cum se întâmpla de fiecare dată, actorii ar fi trebuit să fie acolo pentru a vorbi cu fanii, dar acum, pe fondul grevei scenariștilor și actorilor de la Hollywood, niciun membru al distribuției nu a mai fost prezent.

Trailer „The Continental: From the World of John Wick”:

https://www.youtube.com/watch?v=grOsozPxbU0

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton