; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1 cifre periculoase accountant

„The Accountant: Cifre periculoase” are premiera pe 28 octombrie la cinema

27 October 2016

Câştigătorul Premiului Oscar (Argo), Ben Affleck joacă rolul principal în filmul ,,The Accountant: Cifre periculoase', o producţie regizată de Gavin OConnor (Miracolul, Mândrie și glorie, Războinicul),  care de vineri, 28 octombrie, va avea premiera pe marile ecrane din România.

[Not a valid template]

Christian Wolff (Affleck) este un matematician care se înțelege mai bine cu cifrele decât cu oamenii. Având drept acoperire biroul său de contabil autorizat dintr-un micuț orășel, Wolff ține contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizații criminale din lume. În momentul în care Ray King (J.K. Simmons), cel care conduce Divizia de Aplicare a Legii Penale din cadrul Trezoreriei Americane, ajunge pe urmele lui, Christian acceptă oferta unui client legitim: o companie de robotică de ultimă generație, unde un funcționar economic (Anna Kendrick) a descoperit o discrepanță în bilanț în valoare de milioane de dolari. Dar pe măsură ce acesta dezleagă falsurile din registre, tot mai multe persoane încep să moară.

Din distribuția The Accountant: Cifre periculoase mai fac parte

  • Anna Kendrick (Sus, în aer, filmele Pitch Perfect),
  • J.K. Simmons, laureat al premiilor Oscar (Whiplash, filmele Omul-păianjen),
  • Jon Bernthal (Furia: Eroi anonimi, Lupul de pe Wall Street),
  • Jean Smart (serialele Fargo, 24 de ore),
  • Cynthia Addai-Robinson (Star Trek În Întuneric),
  • Jeffrey Tambor (serialul Transparent, filmele Marea mahmureală) și
  • John Lithgow, de două ori nominalizat la premiile Oscar (Vorbe de alint, Lumea văzută de Garp).

OConnor s-a ocupat de regia filmului, în timp ce scenariul a fost scris de Bill Dubuque (Judecătorul). Pelicula a fost produsă de Mark Williams și Lynette Howell Taylor, producătorii executivi fiind OConnor, Jamie Patricof și Marty Ewing.

accountant_alt_70x100

Echipa de creație din spatele scenei i-a inclus pe directorul de imagine Seamus McGarvey, de două ori nominalizat la premiile Oscar (Anna Karenina, Remușcare), scenograful Keith Cunningham, editorul de imagine Richard Pearson, de două ori nominalizat la premiile Oscar (Zborul United 93), designerul de costume Nancy Steiner și Mark Isham, compozitor nominalizat la premiile Oscar (Războinicul, Cândva, pe aici, trecea un râu).

O producţie Warner Bros. Pictures, drama „The Accountant: Cifre periculoase' are premiera în cinematografele din ţară pe 28 octombrie.

 

Puteți vedea aici trailer-ul:

 

Alte articole:

1. Dădaca lui Ben Affleck se visează vedetă

2. Jennifer Garner și Ben Affleck, în pragul divorțului?

3. Strămoșii lui Ben Affleck au fost stăpâni de sclavi

4. Soţiile lui Ben Affleck şi Matt Damon nu se suportă

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare