; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Thalia si tommy motola

Thalia, surprinsă din nou de soţul ei cu un cadou scump. Uite ce a primit artista!

07 August 2017

Se apropie ziua de naştere a Thaliei (pe 26 august artista mexicană va împlini 46 de ani), iar soţul ei, impresarul Tommy Mottola, nu a mai avut răbdare şi i-a făcut deja prima surpriză. Acesta i-a dăruit un autoturism de lux de culoare albă, de la Tesla Motors. În timp ce a filmat-o ca să-i surprindă reacţiile, Tommy i-a cântat iubitei lui soţii la mulţi ani', fiind acompaniat pe fundal de piesa lui Katy Perry, Birthday'. Suprinsă, Thalia nu a reuşit decât să zică eşti nebun, te iubesc!'.

Happy Birthday THALIA😍😍😍❤️❤️🎂 XOXOXOXOXO @thalia #tesla #birthday #love #family #fashion #soulmate #bronxtalemusical

A post shared by TM (@tommymottola) on

Nu este prima oară când Thalia primeşte cadouri inedite din partea lui Tommy, cel care i-a devenit soţ în urmă cu aproape 17 ani. Crăciunul trecut acesta i-a dat o geantă care i-a aparţinut lui Marilyn Monroe şi în care se aflau o perie şi un ruj roşu, cadoul valorând 37.500 de dolari.

Cât priveşte cariera muzicală, Thalia continuă să promoveze albumul lansat anul trecut, Latina', pe care este inclus ultimul ei hit, Desde esa noche' (feat. Maluma). Conform en.mediamass.net, Thalia ar fi intrat deja în studio pentru a lucra la un nou material discografic, pe care îl va lansa anul viitor. Mai mult, ea ar urma să plece şi într-un turneu la sfârşitul lui 2018.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare