; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Thalia fernando colunga

Thalia și Fernando Colunga au format un cuplu în timpul filmărilor telenovelei „Sărmana Maria”

17 August 2020

Actrița Yulianna Penice, cea care a interpretat-o pe Alicia Montalbán în cunoscuta telenovelă „Sărmana Maria', a devzăluit în cadrul unui live pe Youtube că Thalia și Fernando Colunga, cei care erau protagoniștii producției formau un cuplu la acea vreme și în viața reală.

Yulianna Penice a asigurat că a existat mai mult de o prietenie între Thalia și Fernando Colunga, atunci când aceștia interpretau rolurile Maria și Luis Fernando în producția de succes „Sărmana Maria'. Relația dintre cei doi ar fi avut loc în 1995: 

„În acel moment Fernando Colunga era iubitul Thaliei, fie vorba între noi din ce îmi amintesc eu erau împreună și foarte fericiți, dar foarte, foarte. Radiau de fericire și erau îndrăgostiți', a declarat actrița. 

Dar în viața celor doi nu era totul numai lapte și miere. După această dezvăluire, Yulianna a spus că familia Thaliei nu era de acord cu această relație. 

„Nepotul Thaliei o însoțea des la filmări, Federico, care este de asemenea actor, și ne povestea mie, mamei și bunicii mele că nu îl doreau pe Fernando Colunga', concluzionând că aceste lucruri „se mai întâmplă'. 

Este posibil ca acest detaliu să fi fost și motivul pentru care cei doi au pus punct relației. Nici până în ziua de azi relația nu a fost confirmată de cei doi protagoniști ai poveștii. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare