; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Thalia revine la Acasă în “Rosalinda”

29 September 2010

Cunoscuta actriţă şi cântăreaţă Thalia revine pe micile ecrane de la noi cu rolul Rosalindei din telenovela cu acelaşi nume. Serialul va fi difuzat zilnic de la 16.30 la Acasă.

.

Thalia este căsătorită cu Tommy Motola (61 de ani) de zece ani.

Thalia este căsătorită cu Tommy Motola (61 de ani) de zece ani.

Rosalinda, o tânără dintr-o familie modestă, vinde flori pentru a se întreţine. Într-o zi, ea îl cunoaşte pe Fernando Jose (Fernando Carrillo), despre care nu ştie că este un avocat înstărit, ci doar că îşi ocupă timpul cântând la pian într-un bar. Cei doi se îndrăgostesc nebuneşte şi se căsătoresc, însă Valeria (Lupita Ferrer), mama lui Fernando Jose, face tot posibilul să-i despartă. Situaţia se complică şi mai mult când Valeria află că tatăl nurorii sale i-a omorât soţul. Copleşit de veste, Fernando Jose o părăseşte pe Rosalinda, iar şocul îi produce tinerei o naştere prematură. În curând, toată lumea va crede că Rosalinda şi-a pierdut viaţa într-un incendiu.

În timpul filmărilor la această telenovelă, care au avut loc în 1999, s-a zvonit că Thalia ar fi avut o aventură cu actorul Fernando Carillo. Actriţa nu a recunoscut nimic, singura ei relaţie oficială cu un coleg de platouri rămânând cea cu Fernando Colunga. Cei doi au fost logodnici în perioada 1995 – 1996, când au jucat împreună în Sărmana Maria'.

În prezent, Thalia arată şi se simte excelent la 39 de ani. Artista are o căsnicie fericită alături de soţul ei, impresarul Tommy Mottola (61 de ani), cu care s-a căsătorit acum zece ani. De asemenea, Thalia este fericită că Sabrina Sakaë, fiica ei şi a lui Tommy în vârstă de trei ani, deja merge la grădiniţă.

Mai mult, cântăreaţa şi-a revenit complet după boala de piele Lyme, pe care a luat-o în urma unei muşcături de căpuşă. Cât priveşte întoarcerea într-o telenovelă, Thalia spune că aşteaptă un personaj care să o împlinească' şi că nu va apărea în cel de-al treilea sezon al serialului Mujeres asesinas'.

Eu şi producătorul Pedro Torres nu am ajuns niciodată la o înţelegere', a zis ea. Anul acesta, Thalia a refuzat să fie protagonista unei super telenovele care rulează acum în Mexic, Soy tu dueña', Lucero fiind cea care a obţinut în cele din urmă rolul principal. Dacă ar fi jucat în această telenovelă, Thalia ar fi făcut, după 14 ani, din nou pereche cu Fernando Colunga.

Pe plan muzical Thalia este însă mult mai activă. Ea a scos de curând un nou material discografic, Thalía en primera fila…un año despues' care conţine single-urile Ay amor' şi Pienso en ti', două remixuri şi un DVD despre viaţa ei.

Thalia a simţit nevoia să scoată acest CD ca o continuare a albumului Primera fila' (primul album live din cariera artistei), care a fost lansat anul trecut şi care a fost vândut în peste 500.000 de cópii într-o perioadă de criză.

Thalia va scoate în perioada următoare şi două cărţi, una autobiografică în care va povesti experienţele ei de viaţă, şi una pentru copii, inspirată de fiica ei, care începe să aibă diferite inclinaţii artistice precum pictatul şi cântatul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare