; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Thalia si Tommy Mottola

Thalia: „Nu mi-am întâlnit prinţul, ci regele”

26 January 2015

Frumoasa actriţă şi cântăreaţă a apărut, alături de soţul ei, impresarul Tommy Mottola, pe coperta celui mai recent număr al revistei „Quien'. Şedinţa foto pentru coperta numărului aniversar a avut loc chiar în reşedinţa lor din New York, iar Thalia a povestit că, după 15 de căsnicie şi doi copii, continuă să fie îndrăgostită de soţul ei.

Cei de la „Quien' au ales să-i pună pe cei doi pe copertă, pentru că primul număr a apărut chiar în anul 2000, în care Tommy şi Thalia au făcut nunta.

Thalia si Tommy Mottola

„Am ieşit împreună timp de un, în perioada în care eu filmam în Mexic pentru „Rosalinda'. Amândoi călătoream mult ca să ne vedem la Miami în fiecare weekend. Când am terminat filmările la telenovelă, Tommy mi-a zis: „Vino vara aceasta şi stai cu mine!'. M-am dus cu 12 valize şi un câine şi nu m-am mai întors', şi-a amintit Thalia (43 de ani).

Thalia îi este recunoscătoare lui Tommy (65 de ani) că a fost alături de ea atât în clipele frumoase, dar şi în cele în care a suferit de boala Lyme. Aşa că a ţinut să facă şi o remarcă frumoasă de faţă cu ziariştii: „Nu mi-am întâlnit prinţul, ci regele'.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare