Homepage  / Vedete străine

Thalia, asaltată de un val de critici din cauza celor mai recente imagini. „Ești ridicolă!”

Thalia, asaltată de un val de critici din cauza celor mai recente imagini. „Ești ridicolă!”
10

de Roxana Mirea,

Thalia a fost pusă la zid de internauți. Artista a publicat o serie de imagini cu ea, iar un detaliu aparte le-a atras atenția fanilor ei, care nu au stat pe gânduri înainte să o critice. Iată ce acuzații grave a primit Thalia din partea celor care o urmăresc.

Thalia, criticată aspru de fani 

Thalia, supranumită „Regina telenovelelor”, a reușit să atragă un val de critici din cauza unor fotografii pe care le-a publicat recent. Artista a pozat purtând o pălărie roșie, iar acest look i-a dus pe urmăritorii ei cu gândul la una dintre cele mai recente apariții ale Shakirei. Shakira a purtat și ea o pălărie roșie în clipul melodiei ei, „El Jefe”. 

Așadar, internauții i-au reproșat Thaliei, în vârstă de 52 de ani, că încearcă să o copieze pe Shakira. În imagini, ea poartă o pălărie roșie accesorizată cu ținte și o salopetă mulată care îi pune în valoare silueta de invidiat. 

Artista în vârstă de 52 de ani arată fabulos și a postat pe Instagram imaginile care, potrivit internauților, par inspirate din clipul Shakirei „El Jefe”. Urmăritorii ei nu s-au luat doar de fotografiile postate de vedetă, ci și de cel mai nou cântec al acesteia „Choro”. 

De ce o copiezi pe Shakira?”, „Foarte rău cântecul ăla, o copie a Shakirei”, „A împrumutat pălăria de la regina Shakira”, „Mereu ai vrut să o copiezi pe Shakira! Ești ridicolă!”, „E imaginația mea sau o imită pe Shakira?”, „Thalia, nu mai cânta versurile alea! O să te confunde lumea cu Shakira”, „Seamănă cu piesa Shakirei!”, „Nu e deloc originală!”, „E invidioasă, vrea să fie ca Shakira!”, „Mi-ar fi plăcut să văd propria ei personalitate și nu să o copieze pe Shakira”, „Nu-i ajunge nici măcar la călcâie lui Shaki a noastră!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Thaliei, potrivit protv.ro.  

Zvonurile referitoare la o rivalitate între Shakira și Thalia datează de mai mult timp. Totul a pornit de la un clip mai vechi, în care Thalia susținea că nu prea știe cine e Shakira și nici ce stil de muzică abordează. 

Thalia este căsătorită cu Tommy Mottola 

Thalia trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Tommy Mottola. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, de 22 de ani, cei doi se iubesc ca în prima zi. Drept dovadă stau mesajele emoționante și imaginile pe care le pun cei doi pe Instagram. Recent, artista a transmis că ea și soțul ei aniversează 23 de ani de la căsătoria religioasă.  

„În urmă cu 23 de ani am spus da, în acea noapte geroasă la Catedrala Sfântul Patrick din inima Manhattanului. Dar căldura iubirii noastre a făcut ca aceasta să fie cea mai caldă și mai frumoasă noapte pentru a ne sărbători uniunea. La 23 de ani după ce ne-am căsătorit și la 25 de ani după ce ne-am cunoscut, tu ești încă bărbatul visurilor mele. 

 Te iubesc atât de mult, iubitul meu soț, prieten și tovarăș”, a scris Thalia, pe Instagram. 

Cei doi s-au căsătorit pe 3 decembrie în 2000, la catedrala St. Patrick din New York, după ce s-au cunoscut într-un restaurant din metropola americană, dar dragostea lor pare că devine mai puternică pe zi ce trece. Cei doi au împreună 2 copii, Sabrina și Matthew. 

NORESTRICTIONSIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton