Homepage  / Vedete străine

Thalia, apariție spectaculoasă la Gala MTV VMA. Cum arată actrița la 53 de ani

Thalia, apariție spectaculoasă la Gala MTV VMA. Cum arată actrița la 53 de ani
18

de Cristina Țapu,

Thalia, una dintre cele mai iubite și cunoscute figuri din lumea telenovelelor și a muzicii latino, continuă să impresioneze publicul cu frumusețea, talentul și energia sa, chiar și la vârsta de 53 de ani. De-a lungul anilor, regina telenovelelor nu doar că și-a menținut cariera într-un ritm constant ascendent, dar a reușit să rămână o figură relevantă și captivantă în lumea divertismentului.

Thalia, apariție spectaculoasă la Gala MTV VMA

Thalia a făcut furori la cel mai recent eveniment la care a participat. Deși are 53 de ani, artista pare să fi găsit elixirul tinereții veșnice și se află într-o formă de invidiat!

Regina telenovelelor a captat atenția cu un look proaspăt la premiile MTV VMA. Thalia a schimbat două ținute și și-a etalat forma fizică impecabilă. Deși publicația Daily Mail a inclus-o în topul vedetelor cel mai prost îmbrăcate de pe covorul roșu, cu sigurnață fanii nu au ținut cont de acest aspect și s-au bucurat să o revadă pe celebra artista.

2024 MTV Video Music Awards, Arrivals, Elmont, New York, USA – 11 Sep 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Dacă pe covorul roșu, Thalia a ales o rochie metalică, decoltată, care a scos în evidență picioarele tonfiate, când a urcat pe scenă pentru a-i înmâna Anittei trofeul pentru cel mai bun videoclip latino, a purtat o rochie roșie asimetrică, cu multe paiete sclipitoare. Machiajul a fost unul lejer, iar părul l-a purat desprins, având doar câteva bucle.

Thalia, o carieră de succes în cinemtografie și muzică

Născută Ariadna Thalía Sodi Miranda, în Mexic, Thalia și-a început cariera la o vârstă fragedă, debutând în muzică și televiziune la doar câțiva ani. Cu un farmec natural și o voce inconfundabilă, a devenit rapid un simbol al culturii pop latino. Rolurile din telenovele precum María la del Barrio, Marimar și Rosalinda au transformat-o într-o vedetă internațională, aducându-i milioane de fani din întreaga lume.

MTV Video Music Awards 2023 – Arrivals – NJIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 18

De-a lungul anilor, Thalia a fost întrebată de multe ori cum reușește să arate atât de tânără și să își mențină forma fizică. Răspunsul ei a fost unul cât se poate de simplu: un stil de viață sănătos. Artista este o adeptă a unei alimentații echilibrate și a mișcării regulate. Pe lângă antrenamentele fizice, Thalia practică yoga și meditația, mărturisind că echilibrul mental și spiritual joacă un rol crucial în menținerea tinereții.

Pe lângă cariera fabuloasă, Thalia are și o viață personală la fel de împlinită. Este căsătorită din 2000 cu producătorul muzical Tommy Mottola, alături de care are doi copii, Sabrina și Matthew. Deși foarte discretă în ceea ce privește viața de familie, artista a menționat în mai multe ocazii că rolul de mamă este cel mai important pentru ea.

Sursă foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton