Homepage  / Vedete străine

Thalia a atras privirile tuturor la gala Latin Grammy 2022. A purtat 8 ținute spectaculoase

Thalia a atras privirile tuturor la gala Latin Grammy 2022. A purtat 8 ținute spectaculoase
11

de Roxana Mirea,

Thalia s-a numărat printre prezentatorii galei Latin Grammy 2022 și a uimit cu ținutele ei. Pentru această ocazie specială, celebra artistă a schimbat câte opt ținute spectaculoase. Thalia a întors toate privirile la gala Latin Grammy 2022, cu ajutorul stilistei Irma Martinez.

Cele 8 ținute purtate de Thalia la Latin Grammy 2022

Ca de obicei, Thalia a făcut senzație când a pozat pe covorul roșu de la gala Latin Grammy 2022 în această rochie fără bretele de culoarea vinului, cu decolteu în V, cu detalii din pietre prețioase și cu o fantă uriașă care lasă picioarele la vedere. Rochia este semnată Dolce & Gabbana. Cu părul lăsat în valuri pe umeri, și-a completat look-ul cu sandale minimaliste și bijuterii Tiffany.

Cu o schimbare rapidă de look, întrucât Thalía a fost însărcinată cu deschiderea galei, ea a apărut pe scenă în această rochie strălucitoare, plină de cristale și franjuri de Valdrin Sahiti, în care a cântat alături de Laura Pausini și Luis Fonsi.

Pentru o altă ținută, Thalía a optat pentru negru cu acest model personalizat de Michael Costello. De la talie în sus, rochia a fost compusă din bretele, făcând-o pe artista în vârstă de 51 de ani să arate foarte sexy. De la brâu în jos, rochia a avut o fustă lungă, simplă.

Thalia a furat privirile tuturor când a îmbrăcat o rochie sclipitoare, toată din paiete și cu o pelerină impunătoare. Ziad Nakad se află în spatele acestei superbe rochii argintii acoperite cu pietre. Artista a accesorizat ținuta cu pantofi transparenți cu bijuterii.

Thalia a strălucit la gala Latin Grammy 2022

În continuare, Thalia a optat pe o rochie scurtă, alcătuită din trandafiri mari de tafta roz fucsia, semnată de Isabel Sanchis. Rochia amintește de unele dintre piesele pe care Thalía le-a purtat la începutul carierei sale. Vedeta a combinat rochia cu pantofi argintii Philipp Plein și un inel mare și strălucitor Jacobs & Co.

Cântăreața și-a pus din nou în evidență silueta zveltă în această rochie fără bretele, cu ornamente originale în formă de pânză de păianjen și steluțe strălucitoare, semnată Gianina Azar. Rochia superbă a avut și o crăpătură adâncă pe picior.

Acesta a fost cel de-al doilea model Valdrin Sahiti pe care l-a purtat la gală. De data aceasta, a fost o rochie spectaculoasă, cu un decolteu asimetric de un verde metalic ultra-lucios și o trenă spectaculoasă cu petale de aur tridimensionale. 

Deși părea imposibil ca Thalia să ne surprindă din nou, a reușit! Cântăreața a optat pentru un look cu părul umed în această rochie din satin albastru regal, cu corset, fustă cu fantă și umeri voluminoși, pe care a purtat-o cu mănuși asortate, pantofi aurii și un colier strălucitor.

De-a lungul timpului, Thalia și-a surprins mereu fanii cu ținute spectaculoase, pe care le-a purtat la evenimente publice. Mai jos, v-am pregătit o galerie foto cu rochiile superbe pe care Thalia le-a îmbrăcat de-a lungul vremii.

‘Premio Lo Nuestro A La Musica Latina’ In MiamiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton