TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Payoff_1_Sheet_Romania mic

„Țestoasele Ninja 2” se întorc pe marile ecrane

9 May 2016

Paramount Pictures și Nickelodeon Movies prezintă „Țestoasele Ninja 2” / “Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”, din 3 iunie în 3D.

Michelangelo (Noel Fisher), Donatello (Jeremy Howard), Leonardo (Pete Ploszek) și Raphael (Alan Ritchson) se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell). După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două “gorile” cu minte puțină, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly), pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang.

Cu: Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney, Stephen Amell, Tyler Perry, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Alan Ritchson, Brian Tee, Stephen “Sheamus” Farrelly, Gary Anthony Williams.

Puteți vedea trailer-ul aici:

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...