; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Payoff_1_Sheet_Romania mic

„Țestoasele Ninja 2” se întorc pe marile ecrane

09 May 2016

Paramount Pictures și Nickelodeon Movies prezintă „Țestoasele Ninja 2' / Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows', din 3 iunie în 3D.

[Not a valid template]

Michelangelo (Noel Fisher), Donatello (Jeremy Howard), Leonardo (Pete Ploszek) și Raphael (Alan Ritchson) se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April ONeil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell). După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două gorile' cu minte puțină, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen Sheamus' Farrelly), pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang.

Cu: Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney, Stephen Amell, Tyler Perry, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Alan Ritchson, Brian Tee, Stephen Sheamus' Farrelly, Gary Anthony Williams.

Puteți vedea trailer-ul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare