Homepage  / Vedete străine

Testamentul lui Matthew Perry a fost făcut public. Cui a lăsat actorul din „Friends” averea estimată la 120 de miioane de dolari

Testamentul lui Matthew Perry a fost făcut public. Cui a lăsat actorul din „Friends” averea estimată la 120 de miioane de dolari
14

de Cristina Țapu,

Matthew Perry a decedat anul trecut la doar 54 de ani și a lăsat în urmă o familie îndurerată precum și zeci de mii de fani ai serialului „Friends” care îi plâng moartea prematură. Testamentul actorului a fost deschis și s-a aflat cui va reveni averea lui Matthew, estimată la aproximativ 120 de milioane de dolari.

Testamentul lui Matthew Perry a fost făcut public

Perry, care a vorbit deschis de-a lungul timpului despre lupta sa cu dependența de droguri, alcool și analgezice, deținea o avere de 120 de milioane de dolari.

În testamentul său întocmit încă din toamna anului 2009, Perry a dispus ca jumătate din această sumă să fie destinată părinților săi, John Perry și Suzanne Morrison, precum și surorii sale vitrege, Caitlin Morrison, în timp ce cealaltă jumătate a fost destinată fostei sale iubite, Rachell Dunn, cu care a avut o relație între anii 2003 și 2005.

Ultimele zile din viața lui Matthew Perry. De ce au fost îngrijorați prietenii săi și ce au găsit polițiștii în casa luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Un milion de dolari a fost alocat fundației caritabile pe care a înființat-o și care are ca scop oferirea de ajutor persoanelor care se confruntă cu dependența față de alcool și substanțe interzise.

În plus, actorul din „Friends” a precizat în testament că în cazul în care ar deveni tată după întocmirea testamentului (deoarece nu avea copii la momentul întocmirii acestuia), nu dorește să lase nici măcar cea mai mică sumă de bani copiilor săi.

Conform raportului autopsiei lui Matthew Perry, cauza morții actorului a fost atribuită efectelor acute ale ketaminei. De asemenea, în lista factorilor contribuitori la deces s-au inclus înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei. Cu toate acestea, acești factori nu au fost considerați ca având o legătură directă cu cauza imediată a morții, care a fost stabilită ca fiind un „accident”.

Care a fost cauza decesului lui Matthew Perry la doar 54 de ani

Raportul a furnizat detalii și despre ultimele zile de viață ale actorului, indicând că, pe lângă ketamină și buprenorfină (utilizată în tratarea dependenței de opioide și în gestionarea durerii acute sau cronice), acesta a consumat și Tamoxifen pentru a pierde în greutate, medicamente antidiabetice și acadele cu nicotină.

Matthew Perry a fost un actor canadian-american cunoscut în special pentru interpretarea lui Chandler Bing în celebrul sitcom Friends”. Perry a avut o carieră prolifică în televiziune și film, fiind implicat în numeroase proiecte de succes.

Pe lângă activitatea în domeniul filmului, el obișnuia să vorbească adesea despre provocările sale personale legate de dependența de substanțe. De-a lungul timpului, el a venit în sprijinul campaniilor de conștientizare și tratament al dependenței.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton