Homepage  / Vedete străine

Testamentul lui Alain Delon a fost trimis copiilor săi. Cine primește cea mai mare parte din averea actorului

Testamentul lui Alain Delon a fost trimis copiilor săi. Cine primește cea mai mare parte din averea actorului
12

de Cătălina Matei,

După discuțiile legate de ultima dorință a lui Alain Delon, care a vrut să fie înmormântat alături de câinele său, testamentul actorului este acum în centrul atenției presei franceze. Cine primește cea mai mare parte din averea celebrului actor?

Testamentul lui Alain Delon a fost trimis copiilor săi

La aproape o lună de la moartea lui Alain Delon, testamentul actorului, care avea și cetățenie elvețiană dobândită în 1999, a fost trimis celor trei copii ai săi – Anthony, Anouchka şi Alain-Fabien Delon. De altfel, moștenitorii averii estimate la 250 de milioane de euro nu au o relaţie foarte bună şi s-au certat în ultimele luni de viaţă ale tatălui lor.

Potrivit Le Figaro, testamentul a fost trimis de notarul lui Alain Delon vinerea trecută, prin scrisoare recomandată expediată din Elveţia către copiii actorului. Documentul de patru pagini, care stabileşte repartizarea moştenirii între copii, a fost trimis şi celorlalţi doi executori testamentari – în afară de notar – avocatul actorului, Christophe Ayela, şi administratorul său de patrimoniu.

Testamentul poate fi contestat în termen de 30 de zile, conform legislației elvețiene. Executorii testamentari au acum la dispoziţie 14 zile pentru a se retrage din rolul care le-a fost atribuit, dacă doresc. La rândul lor, cei trei copii au la dispoziţie 30 de zile, conform legislaţiei elveţiene, pentru a contesta documentul.

Cine primește cei mai mulți bani din averea lui Alain Delon

La începutul acestui an, copiii lui Delon erau dezbinați din cauza stării în care se afla tatăl lor bolnav, iar Anthony Delon a abordat public subiectul moștenirii actorului. Acesta anunța că a intentat o acțiune în justiție împotriva surorii sale.

Aş vrea să încep prin a stinge un incendiu, pentru că toată această discuţie despre bani şi moştenire îmi face rău”, a declarat fiul cel mare al lui Alain Delon într-un interviu pentru Cnews.

Nu vreau să fim asociaţi cu afacerile Johnny şi Bettencourt. Vreau să spun adevărul. Vreau să spun de ce ne sfâşiem între noi astăzi (…) Succesiunea a fost rezolvată, problemele cu banii nu există”, a continuat el. „Sora mea are 50% din moştenirea tatălui nostru, în timp ce Alain-Fabien şi cu mine avem fiecare 25%”, a mai explicat el. „Nu există niciun conflict, niciun război al moştenirii”, susţinea el.

Festival de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ultima dorință a lui Alain Delon nu a fost îndeplinită

Alain Delon a murit la 18 august 2024 la domiciliul său din Douchy, înconjurat de membrii familiei. Avea 88 de ani și fusese diagnosticat cu limfom cu celule B la începutul anului.

Pe 24 august a avut loc înmormântarea marelui actor, iar ultima sa dorință legată de funeralii nu a fost îndeplinită.

Alain Delon și-a dorit ca ca animalul său de companie, Loubo, să fie eutanasiat şi înmormântat împreună cu el. Însă această cerere a fost respinsă de copiii săi, după protestele militanţilor pentru drepturile animalelor, potrivit The Guardian.

Douchy The Village Where Alain Delon Lived – PierreIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Loubo este un malinois belgian în vârstă de 10 ani, pe care Alain Delon l-a adoptat dintr-un centru în 2014.

După ce activiştii şi-au exprimat consternarea la gândul că un animal sănătos să fie eutanasiat şi s-au oferit să găsească o nouă casă câinelui, s-a anunţat că Loubo va trăi. Fundaţia Brigitte Bardot a declarat că fiica lui Delon, Anouchka, a confirmat că familia va păstra câinele, potrivit sursei amintite mai sus.

Tocmai am vorbit cu Anouchka Delon la telefon şi mi-a spus că Loubo face parte din familie şi va fi păstrat. Câinele nu va fi eutanasiat”, a declarat un purtător de cuvânt al fundaţiei la momentul respectiv.

În Franţa nu există nicio lege care să împiedice proprietarii să îşi eutanasieze animalele, dar este la latitudinea medicilor veterinari să decidă dacă să le îndeplinească dorinţele.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton