; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Terra Nostra

„Terra Nostra” începe astăzi la Acasă Gold

16 November 2013

Terra NostraTelenovela braziliană “Terra Nostra” va fi difuzată începând de astăzi, la Acasă Gold. Povestea ce-i are în centru pe actorii Ana Paula Arósio (Giuliana Splendore Magliano) şi Thiago Lacerda (Matteo Batistella) a fost realizată în anul 1999.

“Terra Nostra” face parte din “Projeto Brasil 500 Anos – 2000” al canalului Globo, de comemorare a cinci secole de la descoperirea Braziliei de către portughezi.

Povestea, pe scurt:

Sfârşitul secolului al XIX-lea. Din Genova pleacă spre Brazilia un vapor tixit cu sute de imigranţi. Bărbaţi, femei, copii, oameni săraci, care părăsesc Italia îmbărbătaţi de speranţa unei vieţi mai bune, într-o lume nouă.

Juliana şi Matteo se cunosc şi se îndrăgostesc pe vapor, dar fericirea le este umbrită de o tragedie: izbucneşte ciuma, iar părinţii fetei şi alţi pasageri mor şi sunt aruncaţi în mare. Mateo însuşi se îmbolnăveşte, dar supravieţuieşte, fiind îngrijit de iubita lui. După o luna, vaporul ajunge în final la destinaţie, la Porto de Santos, iar destinul celor doi tineri se schimbă dramatic, forţându-i să apuce pe drumuri diferite. Juliana este luată de familia lui Francesco Magliano, un bogat bancher italian, vechi prieten al tatălui ei, în timp ce Mateo se angajează pe imensa plantaţie de cafea a puternicului Gumercindo. Totuşi, îndrăgostiţii nu vor înceta să se caute unul pe celălalt

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare