Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Termeni și condiții

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Informatii generale

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA.

Prezentarea la plata se face pana la data de 20 ale lunii pentru ca livrarea abonamentului sa se faca incepand din luna urmatoare.

Abonamentul la revista TV mania include in pret transportul si livrarea la adresa indicata de abonat.

Livrarea se face incepand cu data de 1 a lunii de catre firmele specializate in distributia de presa, la adresa indicata de abonat. Adresa de livrare poate fi modificata pe parcursul derularii abonamentului. La solicitarea abonatului, transmisa pana la data de 20 a lunii, modificarea va fi operabila incepand cu data de 1 a lunii urmatoare.

Abonamentele platite prin sistemul online pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Pentru informatii si/sau reclamatii privind livrarea abonamentului, va rugam sa ne contactati la telefon: 021.20.30.926 (tarif normal) de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00 sau prin e-mail: abonamente@tvmania.ro

Datele personale furnizate de dumneavoastra nu vor fi facute publice sau comercializate catre terte parti.

Informatii legale

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare.

Semnarea contractului presupune agrearea acestor Termeni si Conditii si efectuarea cumpararii.

S.C. Ringier Romania S.R.L., editor al revistei TV mania, isi desfasoara activitatea in conformitate cu Legea romana.

In cazul tentativei de utilizare frauduloasa a sistemului de achizitii online cu plata prin intermediul cardurilor bancare, S.C. Ringier Romania S.R.L. va intreprinde toate demersurile necesare cerute de organele abilitate si va furniza datele cerute de catre autoritati.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.tvmania.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea RINGIER ROMANIA S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Ringier Romania numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Utilizatorul este de acord sa primeasca gratuit prin SMS, e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare, materiale promotionale si oferte de promovare a produselor ce apartin societatilor comerciale membre ale Grupului Ringier.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de identificare ale S.C. Ringier Romania S.R.L. sunt urmatoarele:

S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L.
Str. Dimitrie Pompeiu nr.6, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021.20.35.642, 021.20.30.600
Nr. de inmatriculare la Registrul Comertului: J40/10882/1996
Cod Unic de Inregistrare: 9060359, atribut fiscal R