; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teri Hatcher visează la filmul “Neveste disperate”

01 August 2013

Teri Hatcher nu ar spune nu unui film bazat pe povestea din serialul “Neveste disperate”, scrie femalefirst.co.uk. Singura condiţie ar fi, spune ea, un scenariu bine conturat.

Actriţa de 48 de ani e conştientă că adaptarea cinematografică mai are de aşteptat, dar a declarat că i-ar plăcea să o joace din nou pe Susan Mayer.

“Îi iubesc atât de mult pe fanii serialului, iar ei par să nu se fi săturat de personajele astea. Cred că ar fi grozav pentru ei. Dacă aş pune vreodată mâna pe un scenariu, l-aş citi sperând să iasă bine, dar nu prea văd asta devenind realitate”, a spus Hatcher.

La rândul său, creatorul serialului, Marc Cherry, exclude realizarea filmului “Neveste disperate”.

“«Totul despre sex» a avut 69 de episoade. Avantajul lor a fost că nu au analizat până în profunzime personajele. După opt ani, cred că am terminat. Sunt fericit că e aşa. Nu e deloc rău. Nu le voi trimite niciodată pe fete în Dubai. Doar atât voi spune”, a spus Marc Cherry.

După numeroase zvonuri privind terminarea serialului după seria a opta, postul care l-a difuzat în SUA (ABC) a confirmat oficial terminarea producţiei în august 2011. Ultimul episod din “Neveste disperate” a fost difuzat în 2012.

Citește și:

Teri Hatcher, ignorată din nou de colegele din „Neveste disperate'

„Neveste disperate': duşmănia reală dintre Longoria, Huffman şi Sheridan

Eva Longoria fură amintiri de pe platoul „Nevestelor disperate'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare