; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teri Hatcher părăseşte echipa “Neveste disperate”

22 November 2010

Actriţa americană, care a interpretat-o pe Susan Mayer în toate cele şapte sezoane ale serialului, va renunţa la rolul său principal din această producţie, potrivit tabloidului britanic Mail on Sunday.

Conform sursei amintite, Hatcher (45 de ani) le-a spus oficialilor postului ABC, care difuzează serialul în SUA, că următorul sezon va fi ultimul pentru ea, deoarece vrea să lucreze la o nouă producţie.

Teri le-a dat de ştire că pleacă şi se pregăteşte să meargă mai departe', a spus un apropiat, citat de Mail on Sunday. Are o altă producţie în pregătire, se află în faza de dezvoltare a unui sitcom la care vrea să înceapă să lucreze la timp pentru începutul sezonului, în ianuarie'.

Potrivit aceleiaşi publicaţii, şi o altă protagonistă din Neveste disperate', Felicity Huffman, e la un pas de a părăsi serialul după sezonul opt. Ea joacă rolul Lynettei Scavo.

«Neveste disperate» nu poate continua fără Teri sau Felicity pentru că au nevoie de vedetele originale ca să aducă rating-ul', e de părere sursa citată mai sus.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare