; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teri Hatcher nu mai foloseşte Botox

13 August 2010

Tery HatcherActriţa Teri Hatcher (45 de ani), interpreta lui Susan Mayer în serialul american „Neveste disperate', a recunoscut că a apelat în trecut la injecţiile cu Botox, pentru a amâna îmbătrânirea pielii, dar că acum nu o mai face.

Dailymail.co.uk scrie că Teri a postat câteva imagini cu ea pe pagina proprie de Facebook, cu titlul „Destul cu Botoxul', în care actriţa apare nemachiată, după ce a ieşit de la duş, cu faţa schimonosită, pentru a demonstra că are destule riduri şi că nu a apelat la chirurgia estetică pentru a le îndepărta.

„M-am gândit la toţi criticii aceia care vorbesc desprea faţa mea. Vă place sau nu, faţa mea nu are operaţii şi implanturi, cum se spune. M-am hotărât să mă fotografiez pentru a dezvălui nişte adevăruri despre «frumuseţe»', a explicat actriţa pe Facebook.

„M-am jucat vreodată cu Botoxul de-a lungul anilor? Da, dar spuneţi-mi, arăt ca şi cum mi-aş fi făcut Botox acum? Da, sunt singură în baie, goală într-un prosop, în numele femeilor din toată lumea, pentru a dovedi ceva. Doamnelor, SUNTEŢI FRUMOASE', a adăugat Hatcher.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare