; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teri Hatcher, ignorată din nou de colegele din „Neveste disperate”

10 May 2012

Finalul serialului „Neveste disperate' le-a întristat pe actriţele Eva Longoria, Marcia Cross, Felicity Huffman şi Vanessa Williams, dar le-a şi bucurat în acelaşi timp, scrie celebuzz.com.

Cele patru o urăsc sincer pe colega Teri Hatcher şi, după opt sezoane ale producţiei, fetele au făcut cadou colegilor de echipă câte o geantă, cu dedicaţie de la ele, neincluzând-o şi pe Teri în grup:

„Ca să ştiţi că în toate aventurile voastre viitoare veţi duce cu voi o părticică din dragostea şi recunoştinţa noastră. Vă mulţumim pentru 8 ani magici. Cu drag, Eva, Marcia, Felicity şi Vanessa'.

„Fetele nu se înţeleg cu Teri, aşa că au venit cu ideea asta fără să o includă şi pe ea', a povestit o sursă de la filmări.

Mişcarea vine după ce, în timpul procesului actriţei Nicollette Sheridan împotriva creatorului Marc Cherry, acesta a explicat că Sheridan o consideră pe Hatcher „cea mai rea femeie din lume'. Tot la proces s-a aflat că, în sezonul cinci, s-a discutat chiar înlăturarea lui Hatcher din poveste.

Citește și:

„Neveste disperate': duşmănia reală dintre Longoria, Huffman şi Sheridan

Eva Longoria fură amintiri de pe platoul „Nevestelor disperate'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare