; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teresa Palmer Opens Up About Orthorexia

Teresa Palmer, din serialul HBO „Cartea pierdută a vrăjitoarelor”, e din nou însărcinată

02 March 2021

Teresa Palmer, care a împlinit 35 de ani pe 26 februarie, a anunțat, chiar de ziua ei, că este însărcinată cu al patrulea copil, informează eonline.com. 

 

Teresa Palmer a apărut în ultimii ani în filmul premiat cu Oscar „Fără armă în linia întâi', regizat de Mel Gibson, și în thrillerul „Berlin Syndrome', iar recent a făcut furori cu rolul Dianei Bishop din excelentul serial HBO „Cartea pierdută a vrăjitoarelor', în care a jucat alături de Matthew Goode, Malin Buska, Alex Kingston și Lindsay Duncan. 

 

Frumoasa actriță australiană, fost model, a postat pe Instagram un anunț, chiar în ziua aniversării sale: ea și soțul ei, actorul Mark Webber, vor mai avea un copil. Imediat după anunț, prietenele celebre ale actriței, printre care Rummer Willis, Claire Holt și Michelle Monaghan, au felicitat-o pentru aniversare și pentru sarcină. 

 

„Cu 35 de ani în urmă mă nășteam în însoritul Adelaide, a povestit ea pe Instagram. Acum mă gândesc la mama și la ce a însemnat pentru ea maternitatea și îi sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a oferit. Azi o sărbătoresc pe ea, o viață plină și sănătoasă și miracolul nașterii. Și toate acestea în timp ce sunt înconjurată de copiii mei adorați, inclusiv de această nouă minune mică', a mai spus ea. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Teresa Palmer (@teresapalmer)

„Copiii noștri sunt cel mai frumos cadou din lume', a spus actrița. Ea și soțul ei, actorul Mark Webber (cunoscut din „Scott Pilgrim împotriva tuturor', „Surorile' și „Adolescență întârziată'), au deja trei copii, pe Bodhi Rain, de 7 ani, Forest Sage, de 4 ani și Poet Lake, de un an, iar Mark Webber mai are un fiu, Isaac, dintr-o relație anterioară.

 

Actrița a mărturisit deschis că sarcinile au ajutat-o să scape de afecțiunea de care a suferit în trecut, numită ortorexie (o tulburare de nutriție care constă în preocuparea excesivă pentru evitarea mâncărurilor considerate nesănătoase). „Când am rămas însărcinată, am înflorit. Aveam burta mare, vergeturi și celulită, dar puteam simți viața în mine și era incredibil să văd ce putea face corpul meu', a povestit ea la podcastul „Me After You”. „În cele din urmă, m-am eliberat de toate prejudecățile din adolescență și, de când sunt mamă, am acceptat totul cu bucurie: protuberanțele, denivelările și vergeturile sunt o hartă a experienței mele de a aduce bebelușii pe lume'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare