; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Până aici i-a fost! Teresa îşi schimbă năravul

15 July 2011

Actrita principala din "Teresa"Pentru Teresa (Angelique Boyer) a venit momentul judecăţii. Goana după bani şi dorinţa de a fi mereu prima în inimile bărbaţilor au orbit-o pe tânăra din cartierul sărac, care acum trebuie să facă o ultimă alegere.

Deznodământul telenovelei marca Televisa este plin de dramatism. Respinsă de toţi cei din jurul ei, singurul aliat al protagonistei rămâne ambiţia. Pentru a găsi fericirea, ea trebuie să-l convingă pe bărbatul pe care într-adevăr îl iubeşte, Arturo (Sebastian Rulli), că merită iertarea şi iubirea lui. Rămâne de văzut dacă acesta va fi în stare să treacă peste toate nedreptăţile celei care l-a fascinat întotdeauna.

Angelique face din nou pereche cu Sebastian Zurita

După terminarea telenovelei Teresa', care i-a adus premiul TVyNovelas pentru cea mai bună actriţă în rol principal, Angelique nu a mai primit altă ofertă din partea companiei Televisa sau a regizorului Jose Alberto Castro (chiar dacă s-a zvonit că cei doi ar avea o idilă).

Totuşi se pare că cineva o vrea din nou pe micile ecrane. Producătoarea Angelli Nesma i-a propus tinerei de 23 de ani să fie protagonista următoarei sale telenovele, care va fi un remake al celebrului serial Cañaveral de Pasiones'. Mai mult decât atât, Angelli vrea ca Angelique să facă pereche în noul ei proiect cu actorul Sebastian Zurita (fiul telenovelistului Humberto Zurita).

În 2010, Angelique şi Sebastian au jucat împreună în serialul Inimă sălbatică' (transmis în prezent de Acasă) şi chiar au avut o aventură în timpul filmărilor, care s-a terminat la fel de repede precum a început.

Cum Angelique şi Sebastian au acceptat imediat rolurile oferite de Angelli, presa din Mexic a şi început să vuiască că, mai mult ca sigur, flacăra se va reaprinde între ei. Din păcate pentru Angelique, care a declarat pentru People en Español' că de ceva vreme nu mai are un iubit, Sebastian (24 de ani) nu e chiat atât de singur. El are o relaţie cu actriţa Grettell Valdez (35 de ani). Suntem siguri însă că Angelique a învăţat destule tertipuri de la personajul ei Teresa încât să ştie cum să recucerească un fost iubit.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare